Iepazīstam endosfēras procedūras!

24. May 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara vairs nav aiz kalniem, tāpēc laiks parūpēties par sava ķermeņa aprisēm. Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāja Dita aicina līdzi uz endosfēras procedūru.

Endosfēra iedarbojas gan uz tauku šķelšanu, gan celulītu un ādas tonusu, vēlamo efektu sniedzot pēc aptuveni 10 procedūras reizēm, taču pirmie rezultāti būs redzami jau pēc aptuveni 4. reizes. “Āda kļūs maigāka, patīkamāka. Gadījumos, kad ir liela tūska, tas var atainoties arī apkārtmēru samazinājumā,” stāsta ārstniecības persona, kosmētiķe Dita Storoženko, rekomendējot vēlamo rezultātu sasniegšanai procedūru apmeklēt divas reizes nedēļā.

Veicot endosfēras procedūras, ne mazāk svarīgi ikdienā ieviest arī veselīgu uzturu un dzīvesveidu, kas palīdzēs labāk sasniegt cerēto rezultātu.

Atceries, ka endosfēras procedūras nevar izmantot grūtniecības laikā, savukārt pēc grūtniecības ieteicams nogaidīt trīs mēnešus un pirms tam konsultēties ar ārstu. Tāpat arī pēc operācijām jānogaida 3 mēnešus, procedūru nedrīkst veikt onkoloģisku saslimšanu, terapijas gadījumā un tad, ja apstrādājamās ādas vietā ir bojājumi.