Astroloģes Anželikas Žuravskas prognoze 2013.gadam

Astroloģes Anželikas Žuravskas prognoze 2013.gadam

02. Jan 2013, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Čūskas gads atnesīs mums daudz pārdomu, pārsteigumu un atklājumu.

Latvijai tas būs lielā mērā saistīts ar informatīviem, negaidītiem pārsteigumiem vairāk, nekā ar politiskām kataklizmām. Jebkuri globāla mēroga notikumi politikā noritēs pakāpeniski, un viena no būtiskākajām tēmām būs finansu jautājumu reorganizācija, Eiropas Savienības eksistēšanas uzturēšana vai izjukšana, cīņa ar dabas stihijām, jaunu medicīnas preparātu izstrāde. Naftas cenu lēna paaugstināšanās, bet atkal - viss noritēs pakāpeniski, kas nozīmē, ka divās dienās neviens pārmaiņas īpaši nesajutīs.

Sākot no 2013.gada ķīmijas industrija, tāpat arī medicīnas un farmācijas industrija spers lielu soli uz priekšu savā attīstībā. Daļēji tas būs saistīts ar jaunu saslimšanu parādīšanos, kas ir neizbēgami, saistībā ar pakāpeniskajām Zemes klimata izmaiņām. Un tomēr, kā jau reiz rakstīju, nekādu strauju klimatisku izmaiņu Latvijā nebūs.

No astroloģijas viedokļa raugoties viens no svarīgākajiem rādītājiem, kas piedalīsies tajos vai citos notikumos, ir tā saucamā lēno planētu ingresija Zodiaka zīmē. Tas vienmēr izraisa tēmu un notikumu saasināšanos. Piemēram, 2009.gadā kataklizmu planēta Plutons iegāja Mežāža zīmē, kas astrologiem bija kā signāls par celtniecības krīzes sākumu un nekustamā īpašuma tirgus kritumu. 2012.gadā no lēnajām planētām savu zīmi mainīja pat 4 planētas, kas spēcināja finansu tirgu (dolārs - eiro), un tāpat mēs arī novērojām plašas, vērienīgas demonstrācijas un mītiņus, par ko astrologi brīdināja, saistībā ar Urāna ingresiju Auna zīmē. Savukārt, Saturna ingresija rudens beigās Skorpiona zīmē (nāves un katastrofu zīme) apzīmēja kara darbības sākumu Gazas sektorā un Sīrijā.

Un tāda fona, jāatzīst, 2013.gads būs mierīgāks, jo mūs gaida tikai un vienīgi Jupitera ingresija Vēža zīmē. Pie tam, Jupiters ir tā saucamais benefaktors jeb veiksmes, izdošanās, panākumu planēta, kas norāda uz mazāku kopējo radikālo notikumu intensitāti un atsevišķi akcentē izglītības sistēmas reformu tēmu visā pasaulē.

Tāpēc labāk parunāsim par Jupiteru. Pirmā pusgada laikā  Jupiters virzīsies pa Dvīņu zīmi un būs labvēlīgs visam, kas saistās ar mācībām, izbraukumiem, pārdošanu un aktīvu sadarbību. Šajā zīmē Jupiters nav īpaši spēcīgs, tāpēc veiksme un panākumi pirmajā pusgadā visbiežāk uzsmaidīs gaisa stihijas pārstāvjiem - Dvīņiem, Ūdensvīriem un Svariem. Bet jāatceras, ka Dvīņi ir nepastāvīga zīme, tātad, biznesa sfērā pirmajā pusgadā tas viņus nenodrošina ar pastāvīgu pārdošanas kāpumu, bet var dāvāt tiem rezultātus no tiešā mārketinga vai vienreizējiem informatīvajiem vai mārketinga pasākumiem. Lūk, kāpēc tieši gada sākums ir brīnišķīgs laiks, lai veiktu nopietnus pētījumus, jaunu stratēģiju izstrādi, attīstību. Kā arī - tā ir lieliska iespēja piesaistīt jaunas patērētāju, klientu grupas jebkurā sfērā.

Vidēji statistiskajam Latvijas iedzīvotājam es ieteiktu aizdomāties par sevis realizāciju kaut vai jaunā hobijā, kā arī ir vērts nostiprināt valodu zināšanas. 2013.gads, kā vēl nekad, ir ļoti veiksmīgs mācībām, jaunu virzienu apgūšanai. Tāpēc tiem, kas to vēlas, ir pienācis īstais laiks veltīt sevi jaunas profesijas, hobija apgūšanai, un tas, protams, otrajā pusgadā var nest taustāmus, materiālus un garīgus labumus.

Viss, ko nopietni uzsāksiet mācīties pirmajā pusgadā, nesīs taustāmu labumu otrajā, neatkarībā no tā, ar kādu mērķi jūs mācāties - sev vai profesionālo iemaņu stiprināšanai. Mācības, uzziņa, ceļojumi, aktīva sadarbība - tā ir 2013.gada pavasara-ziemas devīze. Īpaši aktuāli tas būs Vēžiem, Zivīm, Skorpioniem, Dvīņiem, Ūdensvīriem, Svariem un Lauvām.

Un tomēr Zivīm un Svariem, tāpat arī Lauvām, Jaunavām un Strēlniekiem uzmanīgi jāattiecas pret savu finansu jautājumiem, tas nozīmē, ka šajā gadā jūs gaida lielāki izdevumi tad, kad to vismazāk gaidāt. Pie tam, visām Zodiaka zīmēm tiek ieteikts būt ļoti uzmanīgiem ar iepirkšanos, auto remontu un ofista tehnikas iegādi (tajā skaitā arī mobilajiem telefoniem), īpaši  februārī, martā, jūnijā-jūlijā, oktobrī-novembrī.

Sākot no jūlija, Jupiters ieies sava spēka zīmē - Vēža zīmē, un tie, kas aktīvi mācās, attīstas, virzās mērķu izpildē pirmajā pusgadā, beidzot sāk just savus darba augļus, un nokļūst uz veiksmes līnijas. Tā kā šajā zīmē Jupiters atbild arī par ģimenes tēmām, samazināsies šķirto laulību skaits un daudzas ģimenes nostiprinās savas saites, kļūs harmoniskākas. Ņemot vērā, ka Neptūns jau kopš 2012.gada atrodas savā spēku zīmē - Zivis, jūtami palielināsies reģistrēto laulību skaits un ģimenes rituālu skaits saistībā ar baznīcas tradīcijām, - laulības, kristības utt.

Viens no 2013.gada svarīgākajiem astroloģiskajiem notikumiem, protams, būs Neptūna stabilizācija Zivju zīmē. Tāpēc droši var sacīt, ka pilnvērtīga Neptūna enerģijas atvēršanās būs, kas nozīmē - visi ar to saistītie notikumi sāks pieaugt tieši 2013.gadā. Neptūns Zivju zīmē atradīsies līdz 2026.gada vidum un pa šo laiku izraisīs daudzas jūtamas pārmaiņas pasaules redzējumā, kā arī mainīs visas cilvēces prioritātes, jo Neptūna kompetence astroloģijā ir medicīna, ķīmija, ūdens stihijas dabā, kā arī augsta līmeņa idealistiskās tendences sociumā, tātad - tieši šajās sfērās mūs gaida arī lielākās pārmaiņas. Pārmaiņas nebūs uzreiz, tās notiks pakāpeniski.

Un tomēr, sākoties 2013.gadam, mūs gaida mīklainas, jaunas saslimšanas, kas tiek nodotas ar vīrusu palīdzību, vai - lietojot šķidrumus. Ar katru gadu to būs aizvien vairāk. Šajā gadā var uzliesmot pat epidemijas, kuru cēlonis - masu saindēšanās, iespējams pat ar dzeramo ūdeni. Šādas katastrofas sekas var kļūt tik nopietnas, ka visas pasaules cilvēki apvienosies, lai novērstu kopējo nelaimi. Zinātne, farmācijas un medicīnas pārstāvji pieliks visas pūles un apvienojoties izstrādās efektīvus preparātus, vakcīnas, kas palīdzēs cīņā ar saslimšanu. Tā, ka mūs gaida izrāviens medicīnā, ķīmijā un jaunu efektīvu preparātu radīšana.    

Jāuzsver atsevišķi, ka visām Lauvām, bez izņēmuma laika periods no 2012.gada rudens līdz pat 2015.gadam būs saistīts ar svarīgām pārmaiņām dzīvē un savā profesijā. Tām Lauvām, kas dzimušas pirmajā zīmes pusē, 2013.gads būs saistīts ar svarīgiem, iespējams, sarežģītiem notikumiem, bet pārējiem tādi gaidāmi 2014. gadā, 2015.gada sākumā. Parasti pieskaras darba sfēras izmaiņām, cilvēka veselības vai viņa tuvinieku veselības izmaiņām. Tā, ka, cienījamie Lauvas, jums būs laiks, lai pieņemtu nopietnus lēmumums un nostiprinātu savus sasniegumus. Esiet gatavi, ka jums būs jāizvēlas jauni mērķi un jāatjauno savu interešu sfēra, jo tagad būs īstais laiks vajadzīgajām pārmaiņām. Bet tie, kas jau to visu sajutuši 2012.gada rudenī, visdrīzāk sākuši mācīties vai sasnieguši ko jaunu un interesantu kopā ar domubiedriem.

Tāpat arī Svari, Vēži, Mežāži tiks pakļauti stresam un saspringumam visa gada garumā situācijā, kas saistīta ar jums tuvākajiem. Kādam tā var būt situācija darbā, kas rada stresu, kādam - attiecības ar tuviniekiem. Centieties reaģēt mierīgi un pieņemt daudzas lietas tīri filosofiski.

Visā pārējā vēlu jums cīņas sparu, izturību, iedvesmu un labu veselību! Tuvākajā laikā sagatavošu materiālu par pārējiem perodiem un tēmām, kas aktuālas būs tieši šim - 2013.gadam, tāpēc sekojiet līdzi publikācijām! Vēlu visiem laimīgu jauno gadu!

Ar cieņu,

astroloģe Anželika Žuravska

Т.29942263

Anzhelika77@inbox.lv

www.astrodata.lv