Grilbārs "House of Light"

Grilbārs "House of Light"

30. Aug 2020, 23:32 sandux sandux

Pateicoties Māmiņu klubam un Vasaras gidam, devāmies izlūkot, kāds ir Jūrmalā, Jomas ielā 63 esošais restorāns - grilbārs "House of Light".

Meitai tuvojās vārdadiena un velējāmies to nosvinēt ar branču. Zvanīju rezervēt galdiņu un uzzināju, ka branči nenotiek. Bet varot braukt tāpat bez rezervācijas.

Tā arī darījām - samaksājām par caurlaidi uz Jūrmalu (2 eiro), aizbraucām, piesēdām un... mums pateica, ka ir saplīsusi plīts, neko pagatavot nav iespējams. Bijām ļoti vīlušies un izsalkuši:(

Tomēr restorānā atgriezāmies vēlāk un bijām patiešām apmierināti.

Pirmkārt, Waze mūs pieveda pavisam klāt, tajā pašā blakus ielā arī apstājāmies. Tā kā ir nopirkta caurlaide, par stāvvietām nav jāmaksā:)

Jau no ārpuses pamanījām bērnu laukumiņu.

Iekšpusē ir skaists interjers, viegli iekļūt ar bērnu ratiņiem. Pie tam arī iekšpusē ir bērnu stūrītis.Arī tualetes ir bērniem un māmiņām piemērotas - gan ar aprīkotu pārtinamo galdiņu, gan pakāpienu pie izlietnes.Cenu līmenis šeit nav zemākais, bet vietai un statusam ir atbilstošs.

Ir arī krāsojama bērnu ēdienkarte, kas kaut kādu iemeslu dēļ mums netika iedota, tādēļ junioram izvēlējāmies pastu no "lielās" ēdienkartes.Patiešām pārsteidza, cik ātri ēdiens tika pasniegts. Pie tam porcijas ir tiešām lielas un gardas.Man patika ar viesmīļu uzmanība un vietas asprātība:Secinot varu pateikt, ka grilbārs "House of Light" ir patiešām cienīgs to apmeklēt! Būs gan gardi, gan mājīgi, gan interesanti bērnam. Mūsu juniors pat teica, ka grib nākt šurp atkal, kas ir tiešām augsts novērtējums:)