Gribēju pārsteigt viņu, viņš pārsteidza mani

Gribēju pārsteigt viņu, viņš pārsteidza mani

14. Oct 2013, 16:07 liigad liigad

Kā jau daudzām šīs brīvdienas man bija brīnišķīgas, jo visapkārt taču zelta rudens, kuru tā vien gribas paņemt saujās un nelaist prom. Protams, viss būtu ideālāk, ja mazais rakaris atkal nebūtu apslimis, BET ZINIET TAS NESPĒJA PADARĪT ŠĪS BRĪVDIENAS DRŪMAS. Jautāsiet kāpēc tā. Atbilde- mans vīrietis ir vislabākais, visfantastiskākais, vismīļākais, visromantiskākais nu principā visvisvis.

Šajā sestdienā bija mūsu īpašā diena – kopā būšanas gada diena, ko svinam un atzīmējam katru gadu, jo apprecēties vēl neesam paspējuši.  

Biju sagatavojusi pārsteigumu savam vīrietim un jāsaka, ka pārsteigums tika realizēts ar Māmiņu klubā saņemto balviņu - dāvanu karti no APĒDFOTO.LV. Jau piektdien vakarā ķēros klāt pie darba, lai viss būtu gatavs, jo sestdiena bija saplānota un es nepaspētu. Nu palūkojiet kāds izskatījās mans pārsteigums:

 20131014160144-59187.jpg

Par šo pārsteigumu mans mīļotais bija sajūsmā, jo viņam ļoti garšos manis gatavotās kūkas.

Bet jāsaka, ka mans pārsteigums nobālēja, kad saņēmu sava mīļotā dāvanu. Vienkārši stāvēju un bira asaras lasot tos skaistos vārdus, kas bija veltīti, katram mūsu nodzīvotajam gadam un nākotnei.

 20131014160230-81982.jpg

 Pie katras no šīm rozēm bija maza kartiņa, kurā bija rakstīts- kas liek mani ar katru gadu vairāk mīlēt, kādus redz nākamos gadus man blakus, kas ir kvēlākā vēlēšanās, ko vēlas piepildīt kopā ar mani. Protams, neatņemam daļa no dāvanas manas mīļākās konfektes un mīļākais šampanietis.

Joprojām jūtos pacilāti. Jūtos tik ļoti īpaša savam mīļotajam, ka visu laiku gribas smaidīt.

Kā jūsu kopā būšanas – kāzu gada dienās pārsteidz jūsu vīrieši?

14. Oct 2013, 16:32

Apsveicu! Tavs vīrs ir īsts romantiķis!!! Kaut ko tādu izdomāt..😀