Grāb kaņepi pilnām rokām

Grāb kaņepi pilnām rokām

02. Apr 2020, 09:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Skaistumkopšanas industrijā esmu 24 gadus, un savas ilggadējās pieredzes laikā varu iedomāties tikai dažas sastāvdaļas, kas īpaši izceļas ar savu iedarbību un efektivitāti, un kaņepe ir viena no tām." Anita Rodika

JAUNUMS! BAROJOŠA NAKTS MASKA AR KAŅEPJU SĒKLU EĻĻU NO FRANCIJAS

Atveldzē izslāpušu ādu ar The Body Shop jauno nakts masku. Šī bagātīgi mitrinošā netaukainas tekstūras maska efektīvi iedarbosies nakts laikā, kamēr Tu guli, lai no rīta āda justos gludāka, maigāka un atguvusi līdzsvaru. Maskas mitrinošā iedarbība turpināsies līdz pat 72 stundām pēc lietošanas.

KAŅEPJU SĒKLU EĻĻA NO FRANCIJAS

The Body Shop kaņepju sēklu eļļa tiek iegūta ilgtspējīgā veidā Francijā. Mēs to iegūstam no kooperatīva, kurā darbojas vairāk kā 300 lauksaimnieku. Mūsu kopīgā sadarbība nodrošina atbalstu kreatīvu cilvēku kopējai vīzijai par skaistāku pasauli, vairojot tās bioloģisko daudzveidību.

KAŅEPJU ROKU KRĒMS, KATRĀS 9 SEKUNDĒS TIEK PĀRDOTA VIENA KRĒMA TŪBIŅA*

Šis spēcīgi mitrinošais roku krēms ir The Body Shop pirktākais produkts jau vairāk kā 20 gadus. Kaņepju roku krēms nodrošina īpašu aizsardzību ļoti sausai ādai līdz pat 24 stundām, un ir kļuvis leģendārs sastrādātu roku kopšanai un aizsardzībai. Katra 100ml krēma tūbiņa satur 966 kaņepju sēklas.

KAŅEPE SASTRĀDĀTĀM UN DARBĪGĀM ROKĀM

Kaņepju roku krēms ir kļuvis par īstu varoni dārznieku, automehāniķu, galdnieku un baristu ikdienā. Pētījumi liecina, ka mūsdienu tehnoloģiju piesātinātajā pasaulē uz roku darbu balstītas profesijas nezaudē savu aktualitāti. Mēs strādājam smagāk kā jebkad agrāk.

JAUNUMS! KAŅEPJU MITRINOŠA UN AIZSARGĀJOŠA DUŠAS EĻĻA

SATUR 10% TĪRAS KAŅEPJU SĒKLU EĻĻAS

Tagad īpašais kaņepes spēks ir pieejams arī dušā. Šī zīdainā eļļa pārvēršas maigās putās, lai atveldzētu īpaši sausu ādu, neradot savilktas un izsausinātas ādas sajūtu. Tā palīdz stiprināt ādas dabīgo mitruma barjeru. Pēc lietošanas ādas mitruma līmenis pieaug par vienu trešdaļu.**

The Body Shop dibinātāja Anita Rodika zināja, ko nozīmē smags darbs. Viņa atvēra savu pirmo veikalu, lai nodrošinātu iztiku sev un saviem diviem bērniem, un ar laiku pierādīja, ka bizness var kalpot labiem mērķiem. Anita apceļoja pasauli, lai atklātu labākās dabīgās skaistumkopšanas sastāvdaļas, radīja produktus, kuri patika sievietēm, un palīdzēja viņām iemīlēt pašām sevi. 

* Pamatojoties uz pārdošanas rezultātiem no 1/1/2018 līdz 31/12/2018, pārdošanas periods ir 12 stundas dienā, 7 dienas nedēļā

** Pamatojoties uz klīnisko testu rezultātiem

#HEMPHYDRATION         thebodyshop.com

The Body Shop ir starptautisks skaistumkopšanas zīmols ar B Corp™ sertifikātu, ko 1976. gadā Anglijas priekšpilsētā izveidoja Anita Rodika. The Body Shop cenšas radīt pasaulē pozitīvas pārmaiņas – zīmola piedāvātie sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļi un make-up produkti ir dabas iedvesmoti un radīti ētiskas un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības ceļā. The Body Shop kā viens no pirmajiem uzņēmumiem noticēja idejai, ka bizness var kalpot labiem mērķiem un šī pārliecība joprojām ir mūsu zīmola darbības pamatā. Šodien mums ir vairāk kā 3000 veikalu 70 valstīs visā pasaulē. The Body Shop kopā ar zīmoliem Aesop un Natura veido globālu multi zīmolu grupu Natura & Co, kurus vieno kopīga apņemšanās radīt pozitīvas sociālās, ekonomiskās un vides pārmaiņas.

www.thebodyshop.lv