Ģimeņu fotosesijas Māmiņu Klubā kopā ar Kristīni Blūmu

Ģimeņu fotosesijas Māmiņu Klubā kopā ar Kristīni Blūmu

19. Feb 2019, 09:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katra ģimene ir unikāla- ar savu stāstu, ģimenes locekļu dažādajām personībām. Māmiņu Klubs sāk piedāvāt fotogrāfes Kristīnes Blūmas ģimeņu fotosesijas, lai iemūžinātu jūsu ģimenes skaistākos brīžus, kuros ģimenes pavada laiks viens otra klātbūtnē.

PIESAKIES FOTOSESIJĀM ŠEIT->>>

Ko vilkt mugurā? 

Vienmēr piemērotāks būs ērts apģērbs, kas ļaus kustēties, sēdēt, stāvēt, griezties dejā vai darīt jebko citu,kas ienāk prātā, padarot bildes dinamiskas un sejā iedvešot jaunas grimases. 

Nav noteikums visiem ieģērbties vienādas krāsas džemperos, ja tā nevēlaties, jo neaizmirsīsim- katrs no jums ir personība! Saskaņojiet apģērbus, piemēram, līdzīgā tonalitātē vai, ja vienojaties par baltu apģērba augšdaļu, katrs izvēlieties savam stilam, noskaņojumam piemērotāk- blūzi, kreklu vai topu. Ģimene izskatīsies lieliski kopā ikvienā apģērbā, tāpēc šis nav must have noteikums.

Mammas, palutiniet sevi! Jā, jā, mammas tiešām to ir pelnījušas, lai izskatītos fotogrāfijās apburoši. Esat drosmīgas un izceļat labāko un skaistāko. Ja jums ir skaistas kājas, nekautrējieties tās parādīt. Izrunājot ar fotogrāfu, noteikti atradīsiet kopsaucēju, lai bildēs izskatītos lieliski un kameras priekšā mazinātos nedrošība. Būsim godīgi- ne visi mēs esam filmu zvaigznes, kas kameras priekšā jūtas kā zivs ūdenī.

Mēs zinām, ka fotogrāfe Kristīne Blūma spēs uzburt īpašu sajūtu fotosesijas laikā, atbrīvojot, iesakot labākās pozīcijas, leņķus. Un nē, nebūs sastingti jāpozē, mēs arī esam par kustību, dabiskumu un atraktivitāti, tāpēc droši padomā par to,kas ģimenei ir tuvs- kāda spēle, ko kameras priekšā varat izspēlēt, kādas iemīļotākais ēdiens, ko nobaudīt, imitēt ikdienas aktivitātes, no visām pusēm sabučot gaviļnieku, ja viņam par godu notiek šī fotosesija- ideju ir tiešām daudz.

Nedaudz jautrības, tētuki! Nav nekā atraktīvāka kā lieliskie tēti. Mēs zinām, ka visbiežāk sievām ir krietni jānopūlas, lai pierunātu nākt uz bildēšanos, bet rezultāts jums patiks un būsiet pat sajūsmā! Un mēs no sirds priecājamies par ikvienu tēti, kurš nāk uz fotosesijām, jo ģimeņu fotosesijās piedalās mamma, tētis, bērniņš, citi radiņi. Smaids- tēti, pasmaidiet un ienesiet nedaudz jautrības šajā kopīgajā ģimenes piedzīvojumā!

Ģimenes fotosesija Māmiņu Klubā

Fotosesijā iekļauts:

- Ģimenes fotosesija 1 stundas garumā- (līdz 8 personām) 

-  Iespēja pārģērbties vairākos tērpos atkarībā no laika limita

- 30 apstrādātas bildes

Tiešsaistē bilžu apskate un ielāde

- Kafija, tēja, ūdens un cepumiņi

PIESAKIES FOTOSESIJĀM ŠEIT->>>

17. februāris Fotosesija jaundzimušajam from Māmiņu Klubs on Vimeo.