Ģimenes apģērbu veikals „Piazza Italia” atklāja svētku sezonu ar improvizētu deju modes skati Klientu dienas ietvaros!

Ģimenes apģērbu veikals „Piazza Italia” atklāja svētku sezonu ar improvizētu deju modes skati Klientu dienas ietvaros!

15. Dec 2015, 08:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2015.gada 9. decembrī pl. 19:00 zīmola „Piazza Italia” vienīgais veikals Baltijas valstīs atzīmēja Klientu dienu, kam par godu veikalā t/c „Galleria Riga” 4.stāvā tika rīkota ballīte ar modes skati, konkursiem, mūziķu uzstāšanos un karstiem dzērieniem.

Kamēr ieradās viesi, Reinis Silovs jau rosījās improvizētajā Coffee Tower un cienāja visus ar karstu kafiju no Illy. Gaidot pasākuma sākumu, Alise no Zeltīte Tattoo piedāvāja viesiem izgreznoties ar īslaicīgajiem tetovējumiem. Vakaru atklāja deju modes skate, kurā Diāna, Egija, Sabīne un Anete - JVLMA horeogrāfijas studentes - izdejoja savus iemīļotos soļus. Meitenes demonstrēja gan ikdienišķo jeb casual stilu, kuram caurvijās šīs sezonas aktuālā bordo krāsa, gan svētku kolekciju, kura parāda Piazza Italia vienkāršo eleganci. Modes skates noslēgumā dejotājas sniedza priekšnesumu, tērptas sportiskajā stilā, parādot apģērbu praktisko pusi - tajos pilnīgi noteikti ir iespējams dejot!

Pasākuma turpinājumā vakara vadītājs, brīvmākslinieks un piedzīvojumu meklētājs Jānis Rozītis, aicināja apmeklētājus piedalīties foto orientēšanās sacensībās. Dalībnieki skriešus metās izpildīt dotos uzdevumus, jo laika ierobežojums, kārotā balva un sīvā konkurence bija labs mudinājums pasteigties. Uzdevumu pareizi izpildīja gandrīz visi, bet izloze bija labvēlīga vienam dalībniekam: stiliste un modes māksliniece Indra Salcēviča tika pie dāvanu kartes 40€ vērtībā, kuru nekavējoties apmainīja pret Ziemassvētku džemperīšiem.

 Otrs konkurss, kurā varēja laimēt Piazza Italia dāvanu kartes, bija apmeklētāju modes skate. Viesi varēja iejusties modeļu un stilistu lomās, ļaujot pārējiem skatītājiem ar ovāciju skaļumu noteikt uzvarētāju.

Vakara lielākās ovācijas izpelnījās jauniešu funkrock grupa Tax Free, kuras skanējums atbalsojās vairākos tirdzniecības centra srāvos un lika skatītājiem kustēties līdzi ritmam. Puiši izpildīja savas oriģināldziesmas un tādu populāru dziemu coverversija kā Ain't No Sunshine un Play that funky music.

„Piazza Italia” zīmols piedāvā drēbes, apavus un aksesuārus sievietēm, vīriešiem un bērniem (vecumā no 3 gadiem) un ir viens no Itālijas vadošajiem apavu, apģērbu un aksesuāru tirgotājiem zemo cenu kategorijā. Zīmola preces šobrīd pieejamas gandrīz 200 veikalos, no kuriem 35 atrodas ārpus Itālijas un viens no tiem- Rīgā t/c Galleria Riga. Preču klāsta dažādība ļauj piemeklēt gan elegantus tērpus svinīgām reizēm, gan praktiskus un ērtus brīvā laika apģērbus katram ģimenes loceklim.

Sieviešu preču nodaļā pieejami ērti apģērbi ikdienai, kā arī tērpi svinīgākai reizei. Brīvāka stila piekritējām ir ļoti plašas izvēles iespējas - dažāda veida apdrukas, džemperi ar uzrakstiem, kā arī džinsa izstādājumi neskaitāmās variācijās. Tāpat neatpaliek piedāvājums vīriešiem – preču klāstā ir žaketes un krekli elegantiem kungiem, kā arī ikdienas apģērbi aktīvajiem - bikses, apdrukāti T-krekli, adīti džemperi, virsjakas. Īpaši padomāts par gatavošanos svētkiem: lai atvieglotu iepirkšanos kungiem, ir pieejami gatavi komplekti, kurā ietilpst krekls un pieskaņota kaklasaite.

Savukārt bērnu nodaļā akcents tiek likts uz dzīvespriecīgajām krāsām, kopā veidojot košu buķeti. Pateicoties saprātīgajām cenām, „Piazza Italia” veikalā ir patiešām vienkārši apģērbt bērnu no galvas līdz kājām tā, lai tas patiktu arī pašam apģērba valkātājam.

No 11.12.15. veikalā sākas ziemas preču izpārdošana ar atlaidēm līdz -50%. Lai priecīgs un gaisš svētku gaidīšanas laiks!