Kristīne Virsnīte: Gatavojos skrējienam

Kristīne Virsnīte: Gatavojos skrējienam

10. Apr 2013, 10:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau pavisam drīz – 1.maijā mums visām ir iespēja vienoties aizraujošā un sportiskā pasākumā – Sieviešu skrējienā Mežaparkā, lai atklātu gada aktīvāko laiku – pavasari, kad ikviena no mums vairāk piedomā par to kā jūtas un arī izskatās. Es melotu, ja teiktu, ka man izskats ir mazsvarīgs, taču tik pat nozīmīga ir mana pašsajūta, jo ikdiena ir ļoti spraiga – darbu netrūkst ne Māmiņu klubā, ne mājās.

20130410091254-91998.jpg

Es aktīvi trenējos jau vairākus mēnešus – reizi nedēļā dodos uz sporta klubu "Centrs" un mēģinu izdzīvot SS7 treniņā. Tas ir mans nopietnākais sportiskais izaicinājums, nekad nebiju piedalījusies kardio treniņos, kur īpašu uzmanību pievērš sirds stiprināšanai. Un jāsaka, ka man tā vēl nav gana stipra, arī pareizu elpošanas tehniku vēl neesmu apguvusi. Kā to tik labi zinu? pavisam nesen pabiju "Sporta laboratorijā" – patiesi iesaku ikvienai no jums, ja esat nolēmušas uzsākt skriešanas sezonu. Pārbaudes laikā "Sporta laboratorijā" tiku saslēgta ar daudz vadiņiem pie kompjūtera, kas pierakstīja dažādus mērījumus, uz sejas man bija maska kā ūdenslīdējam un ar visu šo interesanto uzparikti man lika skriet. Trenažieris nemitīgi palielināja jaudu līdz kādā brīdī teicu – viss, šis ir maksimums, ko no sevis šobrīd varu izdvest. Un rezultāti jau pēc mirkļa gulēja uz galda – sirds vesela, muskuļi spēj paveikt milzu darbu, taču jātrenējas. To arī daru! Jau esmu pieveikusi 5 kilometrus, kas man liek noprast, ka arī 7 droši noskriešu 1.maijā.

Taču pirms lielīšanās vēl darbiņš darāms – priekšā nopietni āra treniņi, kuriem jūs esat mīļi aicinātas pievienoties otrdienu vakaros 19:00 Mežaparkā – tikšanās vieta pie Zoo!

20130410091310-46961.jpg

Diemžēl pirmajā treniņā būšu tikai novērotāja un savu cīņu biedru atbalstītāja, jo ar tādu klepu un iesnām, kuras mani nevēlas atlaist, skriet nedrīkstu! Taču jau rīt svīdīšu sporta zālē.

Un pats labākais šajā visā ir tas, ka 1.maijā būs iespēja piedalīties arī citās disciplīnās, ne tikai skriešanas – varēsim nūjot vai iet. Un iešana ir mūsu – māmiņu trumpis, mēs pastaigās ar mazajiem varam noiet kilometriem tālus ceļus.

20130410091326-65201.jpg

Meitenes,mēs to varam! Kustības vairo dzīvesprieku – uz tikšanos treniņos!

Kristīne