Gatavo saldo ēdienu, izmanto krāsainās Alojas želejas

19. Apr 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu Māmiņu Kluba māmiņu vidū ir īsti eksperti, kas jau tagad sāk gatavoties Lieldienām un aicina to darīt arī jūs, mīļās māmiņas! Svētki tepat tepat pie durvīm – un skaidrs, ka ikviens savās mājas vēlas ienest svētku sajūtu un iepriecināt savus mīļos ar ko gardu un viegli pagatavojumu, lai nevieni svētki neasociētos ar slapju muguru un daudzām stundām pie plīts! Šajā reizē dalāmies māmiņas Ilzes padomos. Gatavosim ar Alojas želejām!

Želejas gabaliņi

Krāsu un formu daudzveidība, kas bērniem noteikti patiks. Izmantot var piparkūku formiņas. Un pagatavošana ir pavisam viegla. Lai sanāktu smuki gabaliņi, ņemam ūdeni mazāk, jeb 200-250ml, kas sajaukts ar Alojas želeju iepakojumu. Liekam ledusskapī. Kad viss saželē, varam likt uz galda, no kura šis našķis pazudīs tikpat ātri kā želejas konfektes!

Krējuma deserts

Vispirms sataisām želejas gabaliņus, tad sagriežam tos. Ņemam skābo krējumu 400-500ml iepakojumu, ko sablenderējam ar cukuru, mazliet pievienojot arī vaniļas cukuru. Pievienojam klāt želatīnu, iejaucam krāsainos želejas gabaliņus. Visu saliekam trauciņos, liekam ledusskapī.

Protams, var arī nevis iejaukt krējuma masā želejas gabaliņus, bet ar tiem var vienkārši izdekorēt krējuma masas augšpusi, kad tā ielieta trauciņā. Klāt var pievienot arī ogas un augļus.

Gatavo kopā ar bērniem!

Māmiņu Klubs

ONLINE TV tapusi sadarbībā ar

 

20170407141241-72884.jpg