Garšu ceļvedis: Brokastu maizītes ar Parmas šķiņķi un lasi

18. Sep 2018, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums ir tas prieks, raidījumā Māmiņu klubs iepazīties ar SKY lielveikalu garšu meistari Sarmīti, kura zina, kā ātri un vienkārši pagatavot ēdienus, kas ne tikai iepriecina ar to, ka  ļoti labi izskatās, bet arī lieliski garšo. Visai ģimenei.

Sarmīte Majore - SKY lielveikalu ražošanas nodaļas vadītāja jau gandrīz 9 gadus.

Rada visas “Gatavots SKY” receptes. Atbildīga par jaunu recepšu ieviešanu, tehnoloģisko procesu pārvaldīšanu un pavāru apmācīšanu. Sarmīte saka, ka viņas darbs ir viņas dzīve. Kopā ar Sarmīti gatavosim brokastu avokado maizītes ar prošuto un lasi.

Nepeiciešamās sastāvdaļas

  • Graudu maize
  • Rudzumaize
  • Majonēze
  • Citrons
  • Avokado – labāk izvēlamies avokado, kurš ir gatavs, jo tad,
  • Prosciutto šķiņķis – ļoti augstvērtīga gaļa, kura tiek gatavotu gadu.
  • Kūpināts lasis
  • Sarkanais sīpols
  • Dilles

Pagatavošana

 Brokastu maizīte ar prosciutto.

 Izvēlamies rupjmaizi. Vienu veselu avokado sajaucam ar 2 ēd.k. majonēzes, piespiežam citronu sulu. Avokado masu smerējam uz maizītes un pa virsu kārtojam sķiņķa šķēlītes.

Brokastu maizīte ar lasi:

Graudu maizīti sagriežam šķēlēs, uzsmērējam avocado masu, uz uzliekam mazsālīta laša šķēlītes. Dekorējam ar dillēm un sarkano sīpolu.

Garšu ceļvedis kopā ar:

Māmiņu klubs, 2018