Gaidu pavasari ar cerību pārvērsties!

Gaidu pavasari ar cerību pārvērsties!

14. Mar 2016, 16:01 mamma27 mamma27
  1. Iepazīsimies: kas tu esi, ak skaistā sieviete!? Pastāsti par sevi un pievieno pilna auguma foto - obligāti!

Esmu Ilze, nu jau 31 gadu jauna , trīsbērnu māmiņa, sieva, meita, un varen feina sieviete! Man patīk kustība, un nekādi nevaru nosēdēt mierā. Vienmēr visu cenšos uzņemt pozitīvi,jo katram mākonim,tak ir zelta maliņa un mans moto ir – Viss kas notiek,notiek uz labu!

20160314154709-50841.jpg

 2.Runā, ka katrai sievietei esot sava rozīnīte. Un vēl arī.. trakums. Kas ir tev? Cik traka esi, ja vērtē sevi pēc 10 ballu vērtējumu skalas? Nosauc savas trakākās rīcības.

 Ui, nu man jau šķiet ,ka esmu gana traka bijusi,nu 8 varētu likt sev. Tomēr jāatzīst ,ka ar katru gadu palieku mazliet piezemētāka. Ko tad traku esmu izdarījusi- neesmu lekusi ar gumiju –žēl. :D Esmu mamma trim bērniem! Tas man liekas gana traki . Esmu bijusi mamma ar ziliem un zaļiem matiem, arī skolotāja ! Esmu divu dienu laikā izplānojusi ģimenei ceļojumu uz Lietuvu-divām dienām, un esam tajā aizbraukuši.Beidzot uzkāpu uz snovborda dēļa,par spīti tam,ka ratos gulēja četri mēneši mazs kunkulis. Nu gan jau ka ir vēl viss kaut kas,bet tass tā publiskai apskatei stāstāms.

 3.Uz kādām kardinālām pārmaiņām savā ārienē esi parakstījusies? Pastāsti un parādi!

 Jāmeklē bildes! Bet  nu no 16 gadiem man patika experimentēt.Mani mati ir bijuši zili, zaļi, tumši brūni, arī viena puse oranža ,otra nedaudz rozīga . (diemžēl bildes albumos laukos)Bet nu tie bija traki gadi.

20160314155514-55650.jpg Nu jau labu laiku neko vairāk par nogriešanu neesmu darījusi,jo neviens frizieris nekad īsti nemēģina ar mani experimentēt,kaut arī to tiešām vēlētos. Citādi gan ar izskatu neesmu experimentējusi.

20160314155538-54813.jpg

4.Vai tu gribētu kādreiz, ka tev nogriež matus.. bez tava galavārda? Ko tu atbildētu, ja tev to piedāvātu? Kategorisku NĒ, vai arī..?

 Es gribētu kardinālas pārmaiņas.Bet tā,lai tas tiešām man piestāv! Jo kā manam mamma vienmēr teica- bet ,mati tak ataug!!! Un tad kāpēc nemēģināt?!

 5.Vai tu spētu kādreiz pārkrāsot matus.. zilā, zaļā, sarkanā krāsā? Vai arī... "nekad", "ne par kādu cenu"!?

Nu to jau stāstījuJun cik varu arī atrādu!

Man dēls kādu laiku atpakaļ savīja,ka man vajadzētu sarkanus matus. Mēs visi nosmējāmies, tomēr kaut kur dziļi iekšā man tas velns dīda- bet kā es izskatīos ar sarkaniem vai vismaz kaut kas uz to pusi?!

 6.Ideālais manikīrs - kāds tas ir tev? Parādi, kādas ir tavas rokas tagad.

 Ui ,manikīrs man nav bijis kopš vasaras!

20160314155738-12016.jpg Bet man ļoti patīk franču manikīrs. Lai gan arī koši zili, zaļi vai sarkani nagi man ir bijuši un man patiešām patīk!

 7."Trakākais manikīrs"- kāds tas varētu tavuprāt, būt? Piemēram, melna nagu laka..  - lakotu tādus?

 Krāsa manuprāt nav nekas traks! Melns ,dzeltenes vai raibs. Traki man liktos nenormāli gari nagi- tad vīrs mājās nelaistu !20160314155851-95671.jpg

Bet krāsas lakotu visas iespējamās,ja vien būtu apģērbs ko pievilkt klāt.

 8.Kas ir tavas pašas nesaskanīgākās apģērbu komplektācijas? Ja tādu eksperimentu nav bijis, tad kāpēc?

Uzvalks  un botas!Nu to es nespēju saprast:D Bet ko tādu neesmu mēģinājusi!:D Tomēr experiments apģērbā īsti nav sanācis- man patīk saplēstas ‘džinas un krekliņš, man tik pat labi mugurā var būt vakarkleita , vai arī klasisks kostīms. Atkarīgs uz kurieni es dodos!

 9.Kāds apģērba stils, tavuprāt, tev piestāv visvairāk?

Man jau šķiet tāds klasiskais.Bet arī labi izskatās brīvā laika apģērbs un rokerīgais.

10.Tavs tradicionālais make-up, kāds tas ir? Un kāds būtu TAVS drosmīgākais make-up?

Ikdiena ir skropstutuša+ zīmulis vai ēnas. 

Traks nekas nav bijis,bet ja būtu ,tad šāds-

20160314155928-55404.jpg

 11.Vai tev vajadzēja daudz laika, lai izlemtu piedalīties šajā projektā? Kāpēc tomēr "JĀ"?

Nē! Tiklīdz izlasīju,ka notiks šāds projekts zināju ,ka piedalīšos.Kāpēc? Tieši pirms nedēļas sāku saprast,ka kaut kas jādara ar matiem.Tie ir atauguši, man šķiet ,ka nepiestāv vairs man. Ikdienā ir grūti tikt galā,jo pašai vairs nepatīk kā es izskatos!Arī nagi prasa pēc apkopšanas. Tuvojas pavasaris, arī man gribas izskatīties skaistai, iekārojamai un sievišķīgai! Un kad tad vēl,ja ne pavasarī!!!