Fonds “Plecs” sirsnīgā akcijā aicina dāvināt grāmatas

Fonds “Plecs” sirsnīgā akcijā aicina dāvināt grāmatas

18. Mar 2019, 13:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties Mātes dienai, ģimeņu atbalsta fonds PLECS ir sācis akciju "Uzdāvini mammai grāmatu!". Tās mērķis – apdāvināt mammas, kuras audzina audžubērnus, ir viņus adoptējušas vai kļuvušas par aizbildnēm. Sievišķīga grāmata, brīdis atelpas, ceļojums aizraujošā sižetā ārpus ierastās ikdienas... “Plecs” grib sagādāt šādu prieku sievietēm, kuras diendienā pašaizliedzīgi gādā par citiem! 

Tāpēc "Plecs" aicina ikvienu, kurš to vēlas, nogādāt vai nosūtīt fondam aizraujošu grāmatu - mūsdienīgu un izklaidējošu jaunākās literatūras izdevumu, piemēram, mīlestības romānu, detektīvu, piedzīvojumu vai ceļojumu stāstu. Maija sākumā ar "Latvijas Pasta" gādību līdz ar sirsnīgu apsveikumu Māmiņdienā grāmatas nonāks pie uzņemošo ģimeņu mammām.

P.S. Grāmatai var pievienot arī kartīti ar vēlējumu un labiem vārdiem.

Adrese, uz kuru nogādāt grāmatas (līdz 1. aprīlim): Senču iela 4, Rīga, LV-1012; no 1. aprīļa līdz 1. maijam: Tērbatas iela 30, Rīga, LV-1011 (darbadienās no plkst. 10:00-17:00). Ja dāvinātājs dzīvo Rīgā un grāmatas ir vairākas, “Plecs” labprāt aizbrauks tām pakaļ.

Akcijas norises laiks: līdz 1. maijam

Info tālrunis jautājumiem: 29119938

Akcijā fonds “Plecs” aicina piedalīties ne tikai privātpersonas, bet arī uzņēmumus! Katrs, kas vēlas akcijā iesaistīt kolēģus, var lejuplādēt akcijas plakātu un pielikt savā darbavietā pie sienas. 

Vairāk par fondu “Plecs” iespējams uzzināt mājaslapā www.plecs.lv