Fitnesa mamma

08. Feb 2017, 16:40 mamma88 mamma88

http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/stils/sieviete-kura-iedvesmo-fitnesa-fanate-un-piecu-bernu-mamma-simona.d?id=48485703

Hmm...vai māmiņu klubā arī ir kāda super sportiskā mamma? Labprāt gribētu dzirdēt stāstus par to kā izdodas visu apvienot? Un kā jums, mammas, šķiet vai šāda ķermeņa veidošana ir reāla bez ļoti liela ATBALSTA? Kādam jau arī ir bērni jāauklē pa to laiku, kuru mamma pavada sporta zālē. Un vai tiešām mammas ir slinkas, ja reiz neilgi pēc dzemdībām vēderu nerotā presīte?

 

zacc zacc 09. Feb 2017, 19:15

rakstā taču tieši minēts, ka šī Simona saka, ka ir tiesības negribēt sportot un izbaudīt mierīgu laiku kopā ar bērnu. Kāpēc tas jautājums par slinkumu? 😀
Jā, es esmu pārliecināta, ka ne vienmēr ar gribēšanu pietiek. Apstākļi mēdz būt visādi un arī tādi, ka nekur nevar tikt. Vīrs komandējumos, citu auklētāju tuvumā nav, auklei samaksāt nav iespējams, bērns drīz vien vairs nav daudz guļošais mierīgais zīdainis, vai bērnu ir vairāk nekā 1. Bērns / bērni slimo. Pati slimo (man pēcdzemdību laiks februārī-martā bija tāds, ka es tikai augustā sajutos beidzot normāli, līdz tam spēju tikai mierīgus "pensionāru" vingrojumus, nevis nopietnu slodzi).
Mājās kaut cik kaut ko katra savai veselībai var pavingrot, protams, bet pie sešpakas tādā veidā tiks tikai retā, jo tur vajag gan trenera konsultācijas, gan palīglīdzekļus, gan arī regulārus, pārdomātus treniņus un ēdienkarti, nederēs tas, kā daru es - kad sanāca, tad pavingroju.

cecii cecii 08. Feb 2017, 21:24

Neviens neliedz vingrot kopā ar bēbi, nav jau obligāti jāmūk prom no mājas uz fitnesa klubu. Es pēc bērnu piedzimšanas ļoti ātri atsāku sportot, piem. skriet ar ratiem. Uz bēbja 6.mēn jubileju jau mierīgi startēju sacensībās. Kad piedzima otrais, jau bija sarežģītāk, bet tāpat radu risinājumu- sportoju bērnu diendusas laikā. Ar trešo bēbi gan sākotnēji vajadzēja palīdzību no malas, bet tad jau abi vecākie sāka apmeklēt bd, varēju atkal skriet ar bēbi kaut katru dienu. Man motivācija nekad nav bijusi figūra un tml. Patīk sports, kustēties, tādā veidā uzlādējos.

mamma88 mamma88 08. Feb 2017, 16:45

Šoreiz tāds nedaudz provokatīs aicinājums uz sarunām par tēmu figūra pēc dzemdībām, jo, manuprāt, to visu lielā mērā diktē bērns un palīdzība no "malas". Ja viņš būs negulētājtips, tad skrien kaut vai ar galvu sienā, bet tu labākajā gadījumā no rīta izvelsies no gultas. Ja tev nebūs aukle vai kāds, kurš pieskata, tad dzelzs prese arī nespīd.

(vairāk attiecināms uz daudzbērnu ģimenēm, jo ar vienu bērnu vēl kaut kā kaut ko var uzspēt).