Finišs! Vai esam gatavas vasarai?

Finišs! Vai esam gatavas vasarai?

03. Jun 2019, 18:58 KristineT KristineT

Urā! Vai drīzāk šoreiz jāsaka žēļ. Šis bija burvīgs ceļojums kopā ar Nat Fit un treneriem Natāliju un Igoru. 

Pēdējās divas nedēļas tika pavadītas ļoti spraigi un mēs tikām gatavoti tam, ka turpmāk treniņi būs jāorganizē pašām, ēšanas paradumus vairs neviens nekontrolēs un vienīgais treneris turpmāk būsi tikai Tu pats. Un tas vai tavi sasniegumi šodien beigsies līdz ar projeta noslēgumu, vai tomēr turpināsi sasniegt jaunas virsotnes, šoreiz paliek uz katras pašas sircapziņas.

Teikšu godīgi, sākoties projektam biju mazliet skeptiska, biju sev nospraudusi mērķi zaudēt 8/9 kg. Jo šķita, ka tas būtu tieši tik cik man ir par daudz. Taču nedēļām ritos un mērķim tuvojoties, entuziasms tikai pieauga un vēlme sasniegt labāko iespējamo rezultātu auga augumā. Jāatzīstas arī, ka pati savas izmaiņas tā konkrēti pamanīju tikai šajās pēdējās divās nedēļās, lai gan svari jau sen rādīja krietni mazāk, kā biju sākusi. Un teikšu tā, ka noteikti tur ir vēl ko labot un no kā atbrīvoties. Lai gan projekts ir beidzies noteikti turpinašu iesākto un ir jau nosprausti nākamie mērķi.

Priekšpēdējā nedēļā Natālija mums visām uzdāvināja lielisku iespēju tikt pie skaistām profesionālām bildēm, jo katrai no mums vajagot vismaz vienu foto, kurā tu sev tik tiešām patīc. Un ņemot vērā, ka esam šobrīd krietni labākā izskatā, tas nemaz nebija tik grūti. Jo tikai no malas Tu redzi to,kādas izmaiņas ir notikušas ar tavu ķermeni.

Mani sasniegumi šajā projektā ir -7,1 kg un 31cm no maniem apkārtmēriem. Domaju, ka divu mēnešu laikā tas ir krietni labs rezultāts. Atklāšu, ka šobrīd mans izsalkums ir krietni mazinājies un mierīgi varu nodzīvot dienu ēdot tikai vienu reizi. Jo kā mūsu treneris Igors saka, ka galvenais klausīties savā ķermenī un ar prātu pieiet visam. Nav nepieciešams fanātisms un sevis mocīšana. Visam ir jābūt veselīgā balansā, tad arī rezultāti būs.

Šis bija burvīgs un neaizmirstams piedzīvojums. Esmu noteikti uz pareizā ceļa un ceru, ka turmak arī turpināšu virzīties pa to.

Milzīgs paldies Māmiņu klubam par šo lielisko iespēju.Tas noteikti bija tā vērts.