Esi mūsdienīgs- apvieno iepirkšanos ar lietderīgu veselības profilakses pasākumu!

Esi mūsdienīgs- apvieno iepirkšanos ar lietderīgu veselības profilakses pasākumu!

15. Apr 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienu aizņemtiem cilvēkiem jau vairāk kā gadu ir lieliska iespēja taupīt laiku, apvienojot iepirkšanās procesu ar lietderīgu veselības profilakses pasākumu! Pārdaugavas un citu Rīgas iedzīvotāju un viesu ērtībām T/C SPICE telpās atrodas moderns Veselības centra 4 (VC4) medicīnas centrs.

Tajā mūsdienīgi un pēc visaugstākajiem higiēnas standartiem ir iekārtoti dažādu specialitāšu ārstu kabineti, pēdu aprūpes kabinets un vakcinācijas dienests. Ikviens var saņemt dažādu ārstu, tādu kā flebologa, dermatologa, tehniskā ortopēda, podologa un citu speciālistu konsultācijas un pakalpojumus. Tostarp diagnostiskos izmeklējumus- kāju vēnu dupleksonogrāfiju, podometriju u.c. Ir pieejami arī visu veidu vakcinācijas pakalpojumi. Turklāt pirms došanās ceļojumā šeit speciālistu konsultāciju par vakcināciju var saņemt bez maksas. Medicīnas centrā ir integrēta arī laboratorija, kurā uz vietas ir iespējams gan nodot paraugus analīzēm, gan saņemt to rezultātus. Laboratorija apkalpo arī klientus ar ģimenes ārsta vai citu specialitāšu ārstu nosūtījumiem, kas ir līgumattiecībās ar valsti. Savukārt veikalā DYNASTY ir iespējams iegādāties ortozes, komforta apavus, kompresijas zeķes un citas preces, kā arī bez maksas veikt kompresijas zeķu izmēra mērījumus, pielietojot BodyTronic 600 ķermeņa mērīšanas iekārtu.*

20160413165253-25116.jpg

Ņemot vērā, ka VC4 līdz aprīļa beigām ir izsludinājis pavasara gaidītāko akciju- „Piepildi sapni par veselām kājām”, T/C SPICE klienti šajā medicīnas centrā tiek aicināti par īpašu cenu pārbaudīt kāju vēnu veselību. Tomēr ne tikai- medicīnas centra citi speciālisti- tehniskais ortopēds, podologs, masieris atgādina, ka ikdienas skrējienā nevajadzētu aizmirst arī par pēdām. „Ja cilvēka ķermeņa daļas sāktu sacensties, kura svarīgāka, pēdas, lai gan vistuvāk zemei, šādā konkurencē nepavisam nebūtu pēdējās. Tās līdzsvaroti balsta ķermeni, tur to vertikālā pozā un amortizē triecienus, ko izraisa katrs solis,” norāda tehniskā ortopēde Darja Ņesteroviča.

Pirms vasaras vēlies veselas un skaistas pēdas? Šajā medicīnas centrā podologi pēdu aprūpes speciālisti pēc visaugstākajiem higiēnas standartiem veiks kvalitatīvu pedikīru, ieaugušu nagu korekciju, varžacu, kārpu apstrādi, papēžu plaisu, ādas sabiezējumu, sēnīšu skarto nagu/ ādu apstrādi, konsultē un sniedz ieteikumus pēdu kopšanā un ārstēšanā. Pielietojot speciālu podiatrijas iekārtu, kas aprīkota ar augstu rotācijas ātrumu, sūkšanas, smidzināšanas un gaisa padeves funkciju tiek veikts ārstnieciskais pedikīrs. Ūdens tiek aizvie­tots ar ādu dezinficējošiem un mīkstinošiem preparātiem, kā arī tiek pielietoti ārstnieciskie pēdu kopšanas līdzekļi. Sausā vide izslēdz iespēju inficēties ar dažādām- sēnīšu, kārpu un citām infekcijām.

Pēc ziemas uz ādas vai nagiem parādījušās izmaiņas? Augsti kvalificēti dermatologi konsultē, veic ādas diagnostiku un informē par ārstēšanas iespējām. Šeit pieejams arī lāzers nagu sēnītes ārstēšanai, kas neatgriezeniski, iznīcina nagu sēnīšu bojātās šūnas. Bojātais nags tiek apstrādāts ar lāzera staru, kura karstums ir 45 C°. Lāzerterapijai ir vairākas priekšrocības- nebojā apkārtējos audus, nekaitē veselībai, nav nepieciešama anestēzija, saudzīga, neietekmē jaunā naga augšanu, ir efektīvāka, ātrāka un drošāka. Laba alternatīva tiem pacientiem, kuriem ir pretsēnīšu medikamentu nepanesamība vai alerģija pret šiem preparātiem; rētainas naga audu izmaiņas, kas apgrūtina zāļu piegādi sēnītes skartajām zonām; aknu, nieru un kuņģa- zarnu trakta slimības vai tiek lietoti medikamenti, kas kopā ar pretsēnīšu preparātiem var izraisīt nevēlamu mijiedarbību. Lāzerterapija neizslēdz iespēju nepieciešamības gadījumā ārstēšanas metodes kombinēt.

Vai ilgstoši pavadot laiku slēgta tipa apavos izjūti sāpes? Sportiskās aktivitātes mēdz radīt diskomfortu pēdās? Aicinām apmeklēt tehnisko ortopēdu, kurš konsultācijas laikā veiks podometriju- izmeklēšanas metodi, kuras pamatā ir pēdas noslogojuma noteikšana, stāvot un ejot. Pacients uzkāpj uz īpašas spiediena jūtīgas platformas. Uz datora ekrāna parādās krāsains pēdas noslogojuma attēls, kas dod informāciju par precīziem pēdas noslogojuma skaitliskiem rādījumiem konkrētās pēdas atbalsta virsmās- pārslodzes vietām, slodzes asimetriju, kustību traucējumiem, kā arī stājas un līdzsvara traucējumiem. Vizītes laikā ārsts informē par ārstēšanas iespējām, izmantojot ārīgi pielietojamās palīgierīces. Ņemot vērā iegūtos datus tiek izvērtēta ortopēdiskos apavu ieliktņu vai ortopēdisko apavu nepieciešamība.

Laiks sev! Tavai labsajūtai un veselībai piedāvājam ārstnieciskās masāžas pieaugušiem un bērniem no 5 gadu vecuma.

Jau sen plāno apmeklēt flebologa jeb vēnu ārstu? Konsultācijas ietvaros, flebologs, dr. Žoržs Žabūrs veic duplekssonogrāfiju. Tā ir lieliska iespēja tikai 10 – 20 minūšu laikā iegūt precīzu informāciju par dziļo un virspusējo vēnu stāvokli, diagnosticēt vēnu asinsvadu slimības, izstrādāt ārstēšanas plānu venozas, limfātiskas nepietiekamības un trofisko čūlu gadījumā.

Aprīlī vēl izmanto iespēju- pārbaudīt vēnu veselību ar 40 % atlaidi un neatliec flebologa konsultāciju, jo pēc tās apmeklējuma, būs iespēja izmantot 50 īpašos piedāvājumus. Protams, arī endovenozajām operācijām īpašas cenas! Detalizētāku informāciju par akciju skatieties šeit: http://ejuz.lv/7k5

 

*Tā ir jaunākās paaudzes ķermeņa mērīšanas iekārta, kad izmantojot 3D attēlu, tiek aprēķināts ķermeņa apkārtmērs un garums, kas kalpo kā paraugs, lai izvēlētos vispiemērotāko kompresijas zeķes izmēru. Mērīšanas procesā klients stāv uz rotējošas mērīšanas platformas. Lai radītu 3D modeli, sistēma projicē gaismas starus uz attiecīgās ķermeņa daļas un uztver tās digitāli. Stari uz ādas veido tīklu, ko izmanto, lai radītu precīzu punktveida trīsdimensiju modeli. Mērīšana un 3D modeļa veidošana notiek vienlaicīgi un tas aizņem tikai pāris minūtes. Mērījuma laikā nav jāuzvelk zeķes un tas atvieglo ne tikai mērījuma veikšanu, bet arī paātrina tā gaitu!

VC 4 medicīnas centrs T/C Spice

Lielirbes iela 29, Rīga, 2. st. (blakus LIDO)

Reģistratūras tālrunis 29993706. Vakcinācijas dienesta tālrunis:  66051813. E-pasts: spice@vc4.lv

 

Darba laiks katru dienu, ieskaitot brīvdienas:

Medicīnas pakalpojumi - no plkst. 10:00 līdz 21:00/ Medicīnas preču veikals DYNASTY - no plkst. 10:00 līdz 22:00