Es un Māmiņu klubs

06. Feb 2018, 14:33 zane_zanīte zane_zanīte

Mazliet jau esmu stāstījusi par satikšanos ar Māmiņu klubu, stāstot par savu mazo Evu. Māmiņu klubs man, savā ziņā, ir ļoti mīļa vieta, jo tur mēs ar vīru pirmo reizi mazliet vairāk uzzinājām un apjautām to, kā būs būt vecākiem. Mēs, gaidot savu meitiņu, topošo vecāku nodarbības izvēlējāmies noklausīties tieši māmiņu kluba viesmīlīgajās telpās. Tas bija tieši gadu atpakaļ. Lekcijas bija tiešām jaukas un noderīgas. Bet iesaku negaidīt līdz pēdējam, jo mēs no četrām nodarbībām paguvām tik uz trim un mūsu mīlule jau bija klāt, nesagaidījusi pēdējo lekciju. 

Un šodien māmiņu klubā esmu biežs viesis, gan digitālajā vidē - skatoties onlainā raidījumu, gan meklējot savus jautājumus Un blogojot pa laikam (kad mazā atļauj). Gan šad tad sanāk ieskriet arī viesmīlīgajās Vīlandes ielas telpās.

Bet ne tikai es esmu biežs viesis māmiņu klubā. Arī mans vīrs, kad ir kāds neskaidrs jautājums, dodas uz mājaslapu, noskaidrot savu atbildi. Un laiku pa laikam kopā noskatamies kādu aktuālu video. Droši vien, kā vairums vecāku. 

Paldies, māmiņu klubam par to, ka tas ir. Un par to, ka mammām ir kur pulcēties, gan dzīvajā, gan onlainā. 

 

Lai skaisti!

20180206143021-75099.jpg

Zane&Eva