Dziedināšana ar Scenar terapiju

Dziedināšana ar Scenar terapiju

10. Jan 2017, 08:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Baiba Arāja

 sertificēts scenar- terapeits un alternatīvās dziedniecības praktiķis

Kā es, Baiba Arāja, nonācu līdz Neiro, un kā es pēkšņi kļuvu par alternatīvo terapiju praktiķi? Kā var pēkšņi sākt dziedināt cilvēkus, dot viņiem iespēju būt veseliem. Pamācīt ko un kā labāk ēst, kā izvairīties no kreņķiem un stresa. Kā izprast savu organismu un sadzīvot ar tā īpatnībām. Kā samazināt sāpes vai lietojamo medikamentu daudzumu. Kā sadziedēt traumas rekordātrumos. Palīdzēt ar skatu no malas atrisināt dzīves sasāpējušās situācijas. Kā tas viss ir iespējams? 

Patiesībā, tie kuri mani pazīst gadiem sen, zina, ka šī nodarbe nav neko pēkšņa. Vienkārši tam vajadzēja laiku - jānobriest kā ābolam koka zarā. Jau no bērnības mani vienmēr ir saistījusi medicīna un viss neparastais. Laika gaitā ir veidojusies izpratne par enerģijām mūsos un visumā, to saistību ar saslimšanām. Un tikai šo cēloņsakarību rezultātā es neaizgāju klasiskās medicīnas ceļu, bet alternatīvās. Man ļoti ir palicis atmiņā vienas manas klientes sacītais (kura ir ārsts - neirologs): “ Mūs daudz un pamatīgi mācīja Padomju laikā, ka viss ir tā un ne savādāk. Tagad, kad aiz muguras daudz nostrādātu gadu, es varu ar pilnu atbildību teikt – viss ir daudz un pavisam savādāk.”

Jā, es dziedinu citādi un ja Jums ir vajadzīga dziedināšana - gaidu Jūs Rīgā, Vīlandes ielā 12. , iepriekš pierakstoties pa mob. 27 034 009. 

C Hepatīta dziedināšana netradicionālā veidā, izmantojot Scenar terapiju un enerģiju terapiju. Pieteikties projektam var jebkurš ar C Hepatītu inficējies cilvēks, bez vecuma ierobežojuma. Nosacījums - jābūt medicīnski diagnosticētam C Hepatītam un asinsanalīzēm ne vecākām par 2 mēnešiem. Pieteikties personīgi līdz 10.01.2017. pa norādīto lapā telefonu vai rakstiet ziņas. Vietu skaits ierobežots. Cena - ziedojums!

20170106134954-10585.jpg

Neiro prakse

Vīlandes iela 12

Rīga, LV-1010 

neiro@neiro.lv
Tel. +371 27034009

Darba laiks:

Pirmdiena - Piektdiena 

11:00 - 17:00