Iespēja veikt redzes korekcijas operāciju ar atlaidi!

Iespēja veikt redzes korekcijas operāciju ar atlaidi!

18. May 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Patiešām mana dzīve ir mainījusies, tas ir tik pārsteidzoši – visu redzēt košās, spilgtās krāsās ar skaidrām kontūrām, tā vien šķiet, ka varētu saskatīt ceriņziedus, mazās bērzu lapiņas, pat zāles stiebrus. Ko tādu es nevarēju pat izšķirt ar kontaktlēcām. Šis “paldies” šķiet tik sīks un niecīgs, gribētos izteikt ko vairāk, bet patiesībā nav tādu vārdu, lai aprakstītu savas izjūtas. Paldies par dāvanu māmiņdienā! Laikā, kad pasaule iet postā laipnības un mīlestības trūkuma dēļ, Jūsu klīnika dāsni apdāvināja mani ar šo iespēju redzēt – veikt operāciju bez maksas, kaut agrāk neuzdrošinājos vispār par tādu operāciju pat sapņot. Tā ir īsta labestības diena priekš manis,” tā par Dr. Lūkina acu klīnikas 2011. gada maijā doto iespēju – bezmaksas redzes korekcijas operāciju priecājas desmit bērnu māmiņa Sandra Medne.

2012. gada maijā redzes korekcijas operācijas bez maksas tika veiktas divām deviņu bērnu un vienai desmit bērnu māmiņai. Plānojot šo akciju, Dr. Lūkina acu klīnika necerēja uz tik lielu atsaucību, jo operāciju veikt ar ievērojamām atlaidēm pieteicās vairāk kā piecdesmit māmiņas.

Dr. Lūkina acu klīnika ir patiesi priecīga par iespēju šādi pateikties visām Latvijas māmiņām, par ieguldījumu Latvijas un mūsu visu nākotnē. Tāpēc pašsaprotams mums šķita lēmums arī 2014. gada maiju pasludināt par Māmiņu mēnesi.

Tas nozīmē, ka visas māmiņas, kuras veiks redzes korekcijas operāciju šī gada maijā, saņems atlaidi šādā apmērā:

1-2 bērni

15%

3-4 bērni

20%

5-8 bērni

30%

9 un vairāk bērni

operācija bez maksas!

  

Dr. Lūkina acu klīnika, Tērbatas 4, Rīga

E-pasts info@acuklinika.lv, tālrunis 67288180, mob. 29901011

www.acuklinika.lv