№46 Sanda: Div' dūjiņas gaisā skrēja

№46 Sanda: Div' dūjiņas gaisā skrēja

08. Feb 2015, 20:52 sandux sandux

Mans vīrs ir mani vairākkārt pārsteidzis. Un tas nav tā, ka ir klāt jubileja un es kaut ko gaidu vai negaidu - nē, ir bijuši tiešām negaidīti pārsteigumi. Piemēram, vienu gadu man tālu zemju komandējums iekrita tieši Valentīndienā. Jau agri no rīta devos uz lidostu. Arī vīrs bija komandējumā, tāpēc no rīta pat nesatikāmies. Bet lidojuma laikā pie manis pienāca stjuarte ar sārtu rozi un sniedza to man - dāvana no vīra! Visa lidmašīna noelsās vien:) Un šī roze izturēja gan daudzos pārlidojumus, gan visas svešumā pavadītās dienas - kā jau, ja dāvināta no sirds:)

Es vīru esmu pārsteigusi ar romantiskām dāvanām. Reiz uzdāvināju striptīzu, reiz - masāžu. Esmu masējusi arī pati.

Attiecības atsvaidzināt varētu atpūta. Labāk jau kopīga:) Ja nopietni, tad mums ikdienā traucē rutīna un nogurums. Kāda vairs samīļošanās vai kopīga laika pavadīšana, ja sapņo tikai par ātrāku iekrišanu gultā. Tāpēc jau rakstu par atpūtu:) Un tagad mūsu plānā ir šāda kopīga divu nakšu atpūta tuvējo ārzemju SPA. Cits attiecību atsvaidzināšanas veids ir aiziešana uz kādu pasākumu vai aizbraukšana ciemos pie kādu laiku neredzētiem draugiem. Derēs arī brīvdienu pusdienas ārpus mājas. Vai vismaz kopīga iepirkšanās kādā lielveikalā. Ka tikai ir laiks un iespēja:)

Šonedēļ pārsteidzu savu vīru ar SPA noorganizēšanu un koordinēšanu. Lai arī to baudīsim pēc mēneša, prieks var sākties jau šobrīd. Un vēl - ēdām gardus desertus:)

20150208203958-89964.jpg

Mūsu ģimenei ir paveicies, jo mums jau ir savs talismans - tās ir divas dūjas no vienas kāzu dāvanas. Tā nu šīs dūjas ir saglabātas un, noliktas goda vietā, atgādinot mums par vienu no skaistākajiem dzīves notikumiem:)

20150208204256-73910.jpg

Labāko sievu projektā šogad iesaistījos pirmo reizi, tāpēc biju kā balta lapa, kas nezina, ko no tā sagaidīt. Jāsaka, ka bija diezgan grūti, nebiju domājusi, ka šiem uzdevumiem būs jāvelta tik daudz savu domu, piepūles, sadarbības. Bet ieguvēji mēs tomēr esam - kaut vai ar to, ka atcerējāmies, kā bija mūsu attiecību sākumā, un ka tomēr esam kā cimds ar roku. Un tagad mūs gaida kopīga atpūta. Nu, kas var būt labāks par šo?!:)

20150119122229-11194.jpg