Diemžēl, vientuļo vecāku ir aizvien vairāk

Diemžēl, vientuļo vecāku ir aizvien vairāk

26. Oct 2015, 11:17 divudēliņumamma divudēliņumamma

Vēlos parunāt par tēmu, vientuļie vecāki, pēdējā laikā sociālajā tīklā facebook.com, dažādos māmiņu forumos lasu, to, ka mammas vēlas piedzīt alimentus no bērna tēva. 

Protams, vientuļās mammas ir bijušas visosa laikos, bet tagad kad pati esmu mammaun arī vientuļā, šad tad nākas lasīt šādus forumus. 

Kāpēc vīrieši ir tik bezatbildīgi?  Kad mamma sāk piedzīt alimentus no bērna tēva, tad no tēva puses sākas izvairīšanās no tiesas, apsaukāšana, bet kad bērni jārada tad tie tēvi gudri.  

Vienam tēva redz, naudas daudz tas var, tiesu paildzināt, kad māte pieprasa veikt DNS testu, lai varētu piedzīt alimentus tēvs neierodas uz DNS analīzēm, un nejau pirmo reizi, tēvi ar kuru galu jūs domājat, sevi uzskatat par pieaugušiem, bet tā nav. 

Tie ir arī jūsu bērni, netikai tās mammas bērni, palīdzēt jūs negribat, uz analīzēm jūs nenākat. 

 

Labi vismaz, ka bērniem ir mammas kuras cīnīsies un stāvēs pāri visam, lai tēvus noliktu pie vietas. 

 

Pastāstiet, kā jums iet kā vientuļajiem vecākiem?

26. Oct 2015, 18:23 Salamandraa

diemžēl.

26. Oct 2015, 18:09

Mana mamma bija vientuļā māte ilgus gadus. Būtībā viņas nebūšanas šādām tēva neiesaistīšanās manā dzīvē bija viņu savstarpējās attiecības, kuras bija ļoti sliktas. Diemžēl vīrieši ir egoistiskāki, un ja attiecības ar māti ir sliktas, tad nereti par bērnu ne tik negrib dzirdēt.