Dermokosmētika - piemērota izvēle alerģiskai ādai

Dermokosmētika - piemērota izvēle alerģiskai ādai

29. Apr 2015, 14:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tev ir alerģiska sejas āda un nezini, kāda dekoratīvā kosmētika tai piemērota? Tad ieskaties un uzzini, pēc kādiem kritērijiem būtu jāizvēlas alerģiskai ādai piemērots tonālais krēms! 

Konsultē stiliste Dace Grīnberga.

1.Derīguma termiņš

Iegādājoties tonālo krēmu alerģiskai āda, jāņem vērā konkrētā kosmētiskā produkta derīguma termiņš!

„Tad, ja redzi, ka līdz tā beigām ir atlicis pus gads vai mazāk, šādu tonālo krēmu neiesaku pirkt, jo ļoti iespējams, ka pusgada laikā to nepagūsi izlietot,” paskaidro Dace Grīnberga.

2.Iepērcies sertificētos kosmētikas veikalos

„Latvijā aptiekās vairāk piedāvā alerģiskai ādai paredzētu kopjošo kosmētiku, savukārt citviet pasaulē populāras ir arī specializētās aptiekas, kuras nopērkama dekoratīvā kosmētika,” zina teikt stiliste.

Tomēr pērkot tonālo krēmu Latvijas veikalos, alerģiskas ādas īpašniecēm Dace Grīnberga to vislabāk darīt tieši licencētos, specializētos kosmētikas veikalos, par kuriem vari būt pārliecināta – tajos iegādātajiem kosmētikas līdzekļiem būs atbilstošs derīguma termiņš!

3.Vispirms izmēģini, tad pērc!

Veselu tonālā krēma iepakojumu, kura saturs paredzēts aptuveni gadam, stiliste neiesaka pirkt uzreiz, to neizmēģinot!

„Tad, ja pirms tam konkrētā tonālā krēma iedarbību nebūsi pārbaudījusi uz savas ādas, to nopērkot, pēc laika var nākties secināt, ka tavai ādai konkrētais produkts nemaz neder.

Biežākā pazīme, kas liecina par kosmētikas līdzekļa neatbilstību sejas ādai ir sausu, sārtu pleķu parādīšanās. Lai no tā izvairītos, veikalā vienmēr ir jāpalūdz paraudziņš, kuru vari izmēģināt un tikai pēc tam izlemt - pirkt lielo iepakojumu, vai nepirkt,” iesaka Dace Grīnberga.

Svarīgi!

  • Ja ir spēcīgas un ļoti izteiktas sejas ādas problēmas, tad pirms iegādāties tonālo krēmu, noteikti būtu jākonsultējas ar kosmetologu vai dermatologu!
  • Ļoti bieži, iegādājoties dekoratīvo kosmētiku par zemu cenu, sievietes tiek pie nekvalitatīvas preces. Tādēļ īpaši alerģiskas sejas ādas gadījumā noteikti jāņem vērā arī tas, kāda ir tonālā krēma cena un kādā veikalā to pērc!
  • Vēl alerģiskas ādas īpašniecēm ļoti būtiski atcerēties, ka tad, ja tonālo krēmu vēlies izmēģināt veikalā, šim nolūkam nedrīkst izmantot otu vai sūklīti tonālā krēma uzklāšanai, kuru pirms tam izmantojuši citi! Arī šī iemesla dēļ vislabāk palūgt kosmētiskā produkta paraudziņu!  

20150429142130-30565.jpg

Izvēle: Pharmaceris tonālais krēms

1. Pharmaceris tonālajam krēmam piemīt jaunās paaudzes pārklājošā sistēma, kas nodrošina ārai gan maskējošu, gan dziļi mitrinošu efektu. Tava āda kopā ar Pharmaceris atplauks pavasarim. Jau pēc dažām lietošanas reizēm ievērosi, cik āda ļoti mainījusi izskatu. Tā būs kļuvusi mitrinātāka, dzīvīgāka un mirdzošāka. 

2. Pharmaceris tonālo krēmu var lietot visu ādas tipu sievietes (ieskaitot arī problemātiskas un jutīgas ādas īpašnieces!). Krēms lieliski noslēpj ādas defektus, piemēram, pigmentācijas izmaiņas, paplašinātus kapilārus, aknes rētas, tumšos lokus zem acīm, acne rosacea.

3. Tonālais krēms ir ļoti noturīgs. Tas savu pārklājošo efektu uz ādas saglabā apmēram 10 stundas.

4. Pharmaceris sastāvā ir mikrokapsulas ar minerālfiltriem, kas pasargā ādu no UVA un UVB staru kaitīgās ietekmes. Pateicoties tonālā krēma maigajai konsistencei, sejas āda kļūst maiga un svaiga, dabiskā, vienmērīgā tonī, neradod smaguma un maskas sajūtu. 

5. Pharmaceris nesatur konservantus, parabēnus un smaržvielas.

Kā tu izvēlies dekoratīvo kosmētiku alerģiskai sejas ādai?