Debenhams piedāvā jaunu apģērbu zīmolu sievietēm: Nine by Savannah Miller

Debenhams piedāvā jaunu apģērbu zīmolu sievietēm: Nine by Savannah Miller

30. Sep 2015, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Britu dizainere, Savanna Millere (Savannah Miller), pievienojas Debenhams pārstāvēto dizaineru portfelim ar savu jauno Rudens/ Ziema 2015 kolekciju. Zīmols Debenhams universālveikalā Latvijā ienāk vienlaicīgi ar tādām valstīm kā Apvienotā Karaliste, Dānija, Kipra, Īslande, Krievija, Turcija un tuvie Austrumi. 

Nine by Savannah Miller zīmola sortiments tika radīts, lai apmierinātu pircēju vajadzību pēc moderniem ikdienas un izejamiem apģērbiem. Piedāvājumā ietilpst grezna trikotāža, autentiski džinsi, ādas izstrādājumi, mežģīņoti vintage stila apģēri, blūzes un kleitas ar printiem un pieskaņoti aksesuāri – somas, šalles un cepures.

Savanna, kura studiju laikā specializējusies adījumu dizainā, ienes sortimentā savu īpašo rokrakstu, radot  daudzveidīgu un mūsdienīgu kolekciju – saprotamu, modernu un nepiespiestu. Kolekciju raksturo sievišķīgi un stilīgi apģērbi neitrālā krāsu gammā un izsmalcinātas detaļas – izšuvumi, printi un dekori.

Savanna par kolekciju saka, “esmu pagodināta kļūt par vienu no Debenhams dizaineriem, piedāvājot savu kolekciju Nine. Iedvesmu tērpiem guvu no eklektisma un bohēmiskā, šikā stila, kā dāmas ģērbjas, rodot kompromisu starp komfortu un izskatu. Dabiski, akcentēti tiek arī adījumi, ko var kombinēt ar džinsiem vai vizuļotiem svārkiem.”

Zīmola vadītāja Baltijas valstīs, Vaiva Kirvelaite komentē, “esmu gandarīta piedāvāt Savannah Miller kolekciju Nine Debenhams apmeklētājiem, vienlaicīgi ar tā ienākšanu visā pasaulē. Šī zīmola apģērbi un aksesuāri noteikti patiks modernai un pārliecinātai pilsētniecei.”

Nine kolekcijas seja ir Karmena Kāsa (Carmen Kass), starptautiski atzīta supermodele no Igaunijas, kura ir fotogrāfējusies daudziem pasaulē iemīļotiem zīmoliem un slaveniem modes žurnāliem kā Elle, Vogue u.c.