Debenhams dizaineri atklāj 2015.gada vasaras peldkostīmu modi un noslēpumus

Debenhams dizaineri atklāj 2015.gada vasaras peldkostīmu modi un noslēpumus

18. Apr 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Britu dizaineru komanda no Debenhams piedāvā jauno 2015. gada sezonas peldkostīmu kolekciju, kuras vadmotīvs ir ziedi un 70. gadu ietekme. Dominē bikini ar paaugstinātu jostas vietu un 70. gadiem raksturīgu lencīšu stiprināšanu ap kaklu. Īpaši aktuāli šosezon ir viendaļīgie peldkostīmi ar vieglām lencītēm jeb bez tām un divdaļīgie peldkostīmi, kuros augšdaļa ir izmantoti topi.

paais šīs sezonas Debenhams dizaineru piedvjums ir slaidinoais peldkostms “trs vien” no Debenhams pludmales kolekcijas, kas veic vienlaikus trs ermea vizulas korekcijas. Pirmkrt, krūšu pacelanu, ko nodroina slpts polsterjums papildu formai un izcelanai. Otrkrt, viduka izldzināšana, ko pank ar papildu atbalstu dēļ maiga un augstvrtga auduma, kas padara vderu plakanku un izcevidukli. Trekrt, gurnu formas veidoana, ko nodroina pas materils dibena, vdera un gurnu formas veidoanai. 

20150415144018-92224.jpg20150415144041-44624.jpg


2015. GADA TENDENCES PELDKOSTMIEM

2015. gada pavasara un vasaras modes tendences atspoguojas arpeldkostmos, kas Debenhams dizaineru interpretjumvarino drosmgiem ziedu rakstiem ldz 70. gadu bohmai. Debenhams dizaineri osezon piedvizvlties 70. gadu afristes vai bohmistes tlu, jrnieku vai armijas elementus, vai glui pretji spilgtus ziedu rakstus austrumu vai grafisks noskaņās. 

20150415143905-12146.jpg

70. gadu afriste

Debenhams dizaineru piedvtajs vasaras nozmgkajs kolekcijs dominaugumam pieguloi, izsmalcinti 70. gadu modei, silueti un akcenti, kas tik raksturgi afristes tlam. Peldkostmos šī tendence atspoguojas kbikini ar paaugstintu viduka lniju, drosmgi, augumu izceoi peldkostmi ar rotjumiem, vienu pleca lniju un citm uzmanbu piesaistošām detaļām. 

70. gadu bohma

Vasaras kolekciju modes skates pralc jauns nostalijas vilnis, piedvjot sapainus audumus, rakstus un tekstras, kas ir kradtas brvdabas festivliem, balltm un atptai dabun brvdienm. Krsainas, spilgtus peldkostmus, papildina pludmales kleitas , orti un tunikas ar eometriskiem rakstiem, ziedu rakstiem un sulgu, bagtgu krsu salikumiem. 

20150415144109-57219.jpg20150415144132-52772.jpg

Armijas ietekme

osezon armijas stila apģērbi piedzvo sievišķīgas prmaias un kļūst praktiski. Armijai raksturgie elementi peldkostmu modatspoguojas galvenokrt krsu izvl- domingaii olvu zaļā, haki un indigo krsar papildu akcentiem. 

20150415144214-22653.jpg

Austrumu vsmas un ziedi

osezon dominizteiksmgi, grafiski ziedu raksti un austrumniecisku ziedu raksti, karneuzkrtoi pumpuru un ziedu raksti, kas modes skats izceas ar sievišķīgumu un trauslumu. Galvenie šīs tendences piemri ir dizaineru piedvtie komplekti ar melniem ziedu rakstiem, kimono un orti, kas lieliski izmantojami arpludmal. Dažādu izmru ziedu raksti un ziedu tmas interpretcijas atspoguojas arDebenhams peldkostmu risinjumos. Dominbikini ar paaugstintu jostas vietu un ap kaklu sasienamm lenctm. 

20150415144244-52664.jpg20150415144306-65579.jpg

ĪSTPELDKOSTMA IZVLES NOSLPUMI

Tkpastv tik liela stilu, formu un krsu dažādba, ir grti izvlties peldkostmu, kas piestvtu tiei konkrtcilvka ermea formai. Lai ajdaudzveidbneapjuktu, DEBENHAMS ir izveidojui apkopojui nodergus ieteikumus un peldkostmu izvles noslpumus.

1. Solis - izvlies peldkostma veidu

Peldkostmu pasauleksistneskaitmas stilu un veidu varicijas, bet to pamatir 3 peldkostmu pamatveidi.

Viendaļīgs peldkostms – tas ir lieliski piemrots sievietm, kas nelabprt valkdivdaļīgos peldkostmus. Viendaļīgajiem peldkostmiem ir dažādi stili un formas, skot ar atkltu un seksgu, beidzot ar paslpjou un figras labs pašības izceou peldkostmu. Daiem ir slptas bodias/stieples un vderu slaidinos efekts. Dažādie stili ietver peldkostmus ar plecu lencm, kakla lenci, mainma garuma lencm un bez lencm. Šī stila peldkostmi atkarbno izvlts krsas un raksta var piestvt apjomgku krūšu un figru paniecm.

Bikini – tas ir klasiskais divdaļīgais peldkostms, kura priekrocba ir iespja to pielgot katras valktjas vajadzbm. Js varat izvlties dažādus stilus, tai skaitar trijstrveida augdau, stpotm bodiņām, snos sasienamm bikstm un ortiiem.

Peldkostms ar topa veida augdau – labs veids, kapslpt vderu, to pilnbneapsedzot. im peldkostmam var bt tdas priekrocbas kizemamas bodias un slptas stpias. Stili ir dažādi – skot ar sportiska stila topiem, beidzot ar parastiem topiem dažāds krss un rakstos. Ir pieejami armodei ar kakla lenci, bez lencm un tradicionlajm lencm.

2. Novrtsavu augumu un izvlies tam piemrotu peldkostma risinjumu

Atltisks ermenis šāds ermenis ir visai stalts un muskuots. Mekljot atltiskam ermenim piemrotu peldkostmu, sievietm vajadztu izvlties modeus ar polstertu krūšu dau, kas rada papildu paclumu, un snos sasienamm bikstm, kas formas padara apaļīgkas.

bolveida ermenis šāds ermenis augdaļā ir kantains, un kjas ir tievas. Ieteicams izvlties viendaļīgu peldkostmu, lai padartu ermeni apaļīgku, karvertiklus rakstus, lai ermeni vizuli pagarintu.

Bumbierveida ermenis šāds ermenis ir platks lejasdaļā un aurks – plecu daļā. Sievietm ar bumbierveida ermeni vajadztu izvlties peldkostmu ar akcentiem augdaļā un izmantot polsterjumu, ja vias vlas izcelt dekoltzonu.

Smilu pulkstea formas ermenis o uzskata par idelo ermea formu. Šīs formas ermenim pleci ir vienlnijar gurniem. Ja Jums ir smilu pulkstea formas ermenis un taugdaa ir apjomga, Jums vajadztu iegdties peldkostmu ar lenci ap kaklu.

3. Izvlies peldkostma krsu

Krsa ir svargs faktors, izvloties piemrotko peldkostma stilu. Lieliski, ja izdodas atrast peldkostmu tdkrs, kas piestv Jsu dabiskajam das tonim. Galvenais nosacjums - izvlties krsu, kas kontrastnevis saplst ar das toni. Ja Jums ir gaia da, kas tri srto saul, izvairieties no visu tou rozun sarkanšīs krsas nepiestvs Jsu apsrtuajai dai. Ja Jums ir dzeltenga das krsa, izvairieties no brnajiem, dzeltenajiem un oranajiem toiem un to vietizvlieties zilas un zaas krsas peldkostmu. Jums ir paveicies, ja Jums ir dabiski tums das tonis, jo tad Jums piestvs vairums krsu.

4. Pareizi kopiet peldkostmu

Kad esat izvljusies peldkostmu, Js varat pagarint tmūžu, ievrojot turpmk mintos nosacjumus. Dekoratviem/izrottiem peldkostmiem parasti ir pai mazgāšanas nosacjumi, turklt jievro papildu rpba, lai paildzintu rotjumu mūžu neatkargi no t, vai tie ir spdumi, prltes vai raksti. Ldzu, mazgjiet šāda veida peldkostmus tikai ar rokm.

Uzreiz pc lietoanas izskalojiet peldkostmu trā ūden. TJs paildzinsit peldkostma mūžu, ldz minimumam samazinot hlorta vai jras dens negatvo ietekmi. Izmantojiet maigu mazgāšanas ldzekli, krtgi izskalojiet peldkostmu un aujiet tam izžūt. Kad vien iespjams, žāvjiet peldkostmu t, lai tas nebtu pakauts tieai saules staru iedarbbai.

Par Debenhams

Debenhams ir starptautisks modes zmols, kas lepojas ar savm britu saknm un universlveikala tradcijm un ir prstvts 243 veikalos 28 valsts. Debenhams saviem klientiem vispasaulpiedvuniklu, atšķirgu un ekskluzvu savu zmolu, starptautisku zmolu un koncesiju apģērbu kolekciju apvienojumu.

Par Debenhams dizaineriem

Debenhams jau 20 gadus sniedz ieguldjumu britu dizaina nozarar savu ekskluzvo Dizaineri Debenhams zmolu portfeli. obrd piedvjumir šādi dizaineru zmoli: Abigail Ahern, Ted Baker, Jeff Banks, Jasper Conran, FrostFrench, Patrick Grant, Henry Holland, Betty Jackson, Ben de Lisi, Todd Lynn, Julien Macdonald, Jenny Packham, Pearce Fionda, Stephen Jones, Preen, Janet Reger, John Rocha, Jonathan Saunders, Ashley Thomas, Eric Van Peterson un Matthew Williamson.

Debenhams dizaineiri Latvij

Debenhams veikalLatvijir prstvti zmoli Ted Baker, Jeff Banks, Jasper Conran, Patrick Grant, Henry Holland, Ben de Lisi, Julien Macdonald, Jenny Packham, Preen, Janet Reger, John Rocha, Jonathan Saunders, Matthew Williamson