Dārznieks iesācējs un jaunumi ko palasīt

Dārznieks iesācējs un jaunumi ko palasīt

17. Feb 2014, 13:32 nosiguldas nosiguldas

Sveiciens visām lasītājām. Kādu brīdi atpakaļ, iepazīstināju Jūs ar jauno blogu, kuru sāku rakstīt. Tagad mana blogu vietne ir piedzīvojusi izmaiņas ar kurām vēlos iepazīstināt arī Jūs. 

Kas ir jauns?

Jaunas ir apakšnodaļas, kurās būs dažāda veida informācija, par dažādām mani interesējošām tēmām. Piemēram nodaļā DĀRZS, apkopošu informāciju par dārzu, bet pie telpaugiem runāsim par telpaugu audzēšanas īpatnībām. Nodaļā SKAISTUMKOPŠANA, aprakstīšu savas veiksmes un neveiksmes, to ko iesaku es ikdienai, vai tieši pretēji, kas nav attaisnojis manas cerības, bet nodaļā veselība, pastāstīšu ne tikai to, kas man ir pieņemams, bet arī padalīšos ar interesantām receptēm, piemēram, ka uzvārīt ceļmallapu sīrupu, vai sagatavot patiesi garšīgu zaļo kokteili. Nodaļā HOBIJI, pastāstīšu par saviem hobijiem un parādīšu savus darbiņus ar sīku instrukciju, ka vienu, vai otru izgatavot. 

Sākumā raksts parādīsies galvenajā lapā, bet pēc kāda laika, es to pārvietošu atbilstoši tēmai, atstājot tikai nelielu ieskatu un atsauci, kurā nodaļā šo informāciju var atrast.

Ļoti priecāšos, ja Jūs kļūsiet par manām sekotājām un varēsiet atrast , ko interesantu arī sev.

Jūsu no siguldas

http://darznieksiesacejs.blogspot.com/