SASTĀVDAĻAS
30 g notīrīta ķiploka, lielos gabalos
70 g saldā kartupeļa, palielos gabalos
200 g nomizota riekstu ķirbja,
palielos gabalos
5 nelielas dateles bez kauliņiem
170 g nomizotu burkānu, palielos gabalos
430 g cūkas šķiņķa, 3 × 3 cm gabaliņos
2 ēd. k. zemesriekstu sviesta
1 tējk. svaigi maltu melno piparu
jūras sāls pēc garšas
1/2 tējk. kumīna
5 smaržīgie pipari
500 ml dārzeņu vai vistas buljona
sauja rupji sakapātu pētersīļu
PAGATAVOŠANA
Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet un uzstādi programmu „Multi”. Iestati temperatūru 60 grādi, laiku 2 stundas un piespied Start pogu. Kad laiks pagājis, ieslēgsies signāls „Keep Warm”. Piespied to, lai atslēgu, atkal uzstādi programme „Multi”, 120 grādu temperatūru un laiku 1 st. 10 minūtes. Ļauj, lai gatavojas. Vari izmantot arī programmu „Multi”, iestatīt 80 grādu temperatūru, laiku 4 stundas un aizmirst, kamēr gatavojas. Pasniedz, uzberot pētersīļus.