Ķermeņa masāža
07.10 11:30-12:30
Brīvo vietu skaits: 1
460 g cauraugušas cūkgaļas
90 g svaiga speķa
500 g šķiņķa gaļas
400 g cūku tauku
3 lauru lapas
6 krustnagliņas
nedaudz samalta muskatrieksta
šķipsniņa kanēļa
1 tējk. kaltēta rozmarīna
1 tējk. kaltēta timiāna
jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet un uzstādi programmu „Multi”. Iestati 40 grādu temperatūru un laiku 9 stundas. Kad laiks pagājis, iestati 100 grādu temperatūru un laiku 2 stundas. Ļauj, lai gatavojas. Izņem ārā, gaļu ar dakšiņu saplucini strēmelēs un liec citā traukā. Nedaudz pievieno taukus un samaisi. Pieber sāli un piparus pēc garšas. Pildi trauciņos un liec ledusskapī, lai atdziest.