Citronu kūka ar ābolu biezeni

Citronu kūka ar ābolu biezeni

02. Apr 2021, 22:07 BaibaMzr BaibaMzr

Pamatnei:

1 kr (krūze) auzu pārslas

1 kr mandeles

1 ēk medus

4 ēk kokisriekstu eļļa

Pildījumam:

1 kr kokosriekstu krēms (no bundžas cietā daļa)

1 citrona miziņas

1 citrona sula

1 ēk ciete

~4 ēk medus

1 kr izmērcēti indijas rieksti

1 kr ābolu biezenis

 

1. Virtuves kombainā samaļ pamatnes sastāvdaļas, iespiež kūkas formā un cep 15 min 170C

2. Virtuves kombainā samaisa pildījuma sastāvdaļas, izņemot ābolu biezeni

3. Lej pildījumu kūkas formā uz pamatnes, pa daļām pievieno ābolu biezeni un izbraukā ar kociņu, veidojot zīmējumu

4. Cep 170C 25 min. Atdzesē un liek ledusskapī uz nakti

5. Labu apetīti! :)