Ar bērniem uz kafejnīcu: Čili Picai turpmāk garām ar līkumu

Ar bērniem uz kafejnīcu: Čili Picai turpmāk garām ar līkumu

05. Dec 2014, 14:59 Banija Banija

Esmu samērā reta viešņa Daugavas kreisajā krastā, taču dažkārt gadās. Un šoreiz šādā reizē iegadījos Riga Plaza Čili picā. Jāteic, ka Čili picas apmeklēju nu ļoooooooti reti, jo vairāk pēc pēdējās reizes, kad uz biroja pasūtīto gardo picu vietā atveda, tā teikt, praktiski tikai mīklas apli ar dažiem triepieniem siera virsū. Un Pēc Riga Plaza Čili picā piedzīvotā, šķiet, ka šajai iestādei turpmāk iešu garām ar vēl lielāku līkumu.

Bet nu par visu pēc kārtas. Ēstuvē ieradāmies trīs cilvēku sastāvā un nopriecājāmies, ka ir atsevišķa vietiņa arī bērniem, jo, kamēr mēs runājamies ar cilvēku, ar kuru bijām norunājuši šeit tikšanos, mazais Roberts varēs paskraidīt un parotaļāties. Bet mūsu prieki bija īsi. Ieradās darbiniece, kura mūs no rotaļu telpas vienkārši izdzina laukā. Bez jebkādiem paskaidrojumiem. Kā vēlāk nopratām, rotaļu istabā bija paredzēts rīkot kādu ballīti. Taču mana līdzšinējā pieredze rāda, ka vienmēr šādos gadījumos visās kulturālās iestādēs tiek uzlikts paziņojums, ka vieta ir rezervēta, bet ne šeit un šoreiz.

Bet ar to mūsu stāsts nebeidzās. Pasūtot saldējuma kokteiļus un ēdienu bērnam, viesmīle vienu no kokteiļiem uzlēja virsū bērnam. Nu, ok, gadās arī šādi. Bet turpinājumā cirks visam – kamēr runājāmies savā starpā, mana roka sniedzās pēc kokteiļa, bet attapās tukšumā, jo... naskā viesmīle manu glāzi, kura vēl nebūt nebija tukša, bez nekādas prasīšanas bija jau aiznesusi.

Pēc piedzīvotā šķiet, ka ilgā rēķina gaidīšana tāds nieks vien vairs bija.

Labi apzinos, ka katram var gadīties melnās dienas, var nākties kaut ko izliet, paklupt utt., jo savulaik pati esmu strādājusi par viesmīli un zinu, ka tikai no malas šis darbs var šķist vienkāršs, bet brīdī, kad vienkopus sastājas tik daudz negatīvu faktoru, es zinu, ka Čili Picu turpmāk diez vai apmeklēšu.

pandulaacis pandulaacis 05. Dec 2014, 16:21

Ejiet uz Picu darbnīcu, un nervi būs kārtībā! 😉

cecii cecii 05. Dec 2014, 13:49

No manas puses gan tikai labākās atsauksmes. Esmu gan šajā ēstuvē bijusi tikai 2x, bet abas reizes ļoti pozitīvas. Tākā mana ēdienkarte kādu laiku ir ļoti ierobežota (nelietoju piena produktus un kviešus) man ir problemātiski paēst jebkur. Picas neēdu vispār nekad, bet brokastu ēdienkarte tur bija lieliska. Un svaigi spiestu sulu arī var dabūt. Bērns bija sajūsmā par brokastu biezpienu ar zemeņu zapti.
Pirms pāris gadiem, kad vidējam bērnam bija aizliegums uz pienu, Čili pica pat toreiz "nāca pretī" un izvārīja viņam auzu putru pēc manas ieteiktās receptes bez piena. Tā ka viss ir labi.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 05. Dec 2014, 12:16

'Čillī picā ir dramatisks apkalpošanas līmenis, vismaz Lielupē. Ēdiens jāgaida ļoti ilgi. Viesmīļi bieži sajauc, un pēc stundas gaidīšanas, tev atnes ne to izmēru, ne to picu. Porciju lielums tur arī kaut kā nav standartizēts

05. Dec 2014, 12:04

Biju Lielupes Čilītī, pirms kāda mēneša, gribēju pasūtīt savus mīļos četru sieru pelmeņus., bet še tev.. nebija vēl atvesti.. njā.. par ēdieni siltumu vai aukstumu, nevaru sūdzēties.. ēdiens bija silts.

poltergeists25 poltergeists25 05. Dec 2014, 11:42

ā, un kūku dakšiņu vietā tika atnestas parastās dakšas. Un saldo bija jāēd ar parasto zupas karoti.😀)

poltergeists25 poltergeists25 05. Dec 2014, 11:41

Alfas Čilli picā ar nekad vairs neiešu. 😀
Kādu dienu, kad nolēmām tur iegriezties, lai vienkārši izdzertu kādu kokteili un apēstu kūku, mūs gaidīja liela vilšanās. Pasūtīto kūku gaidīju kādas 45 min., kuru atnesa ar jau izkusušu saldējumu. Pirms tam viesmīlis vismaz 3 reizes centās ''iesmērēt'' kūku, kuru nebiju pasūtījusi. Vīram ietrāpījās karstās kūkas vietā auksta un nemaz līdz galam man šķiet neatkausēta kūka. (
Kafija auksta.
Cik saprotu, tad tieši Alfas čilli picā ir daudz jaunu viesmīļu, kuri nemaz nav sagatavoti savam darbam. ☹ Bēdīgi. agrāk likās diezgan jauka vietiņa. ☹
Jūrmalas Lielupes ''čilli picā'' attieksme ļoti jauka un mīļa. 😀