Cik daudz mēs izmantojam Ģimenes karti 3+

Cik daudz mēs izmantojam Ģimenes karti 3+

17. Jan 2019, 10:10 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Jau sagaidot Emīliju, mums pienācās ģimenes 3+ karte, ar kuru bieži vien daudz kam ir atlaides. Teikšu godīgi, līdz aizvadītajam septembrim to izmantojām reti kad, piemēram, zoo dārzā, Kino Citadele, Jānis roze ( bet tur ne visai precei ir šī atlaide). Taču tagad, kad uz Rīgu braucu reti un bērni uz skolu dodas ar vilcienu, izjūtam šīs kartes priekšrocības ļoti izteikti, jo vilciena biļete bez atlaides katram bērnam vienā virzienā maksātu 1 eiro, nav matemātiski sarežģīti to parēķināt - divi bērni abos virzienos sanāktu 4 eiro dienā, bet mums ar šo karti sanāk 0,40eiro dienā.

Tas pats attiecas arī uz starppilsētu autobusiem, mūsu omes dzīvo tālu no Rīgas, līdz ar to visa ģimene ciemos pie vecvecākiem dodamies ļoti reti, tikai pāris reizes gadā, taču bērni pie omēm, pateicoties šīm 3+ kartēm var doties ciemos daudz biežāk, iesēžas autobusā piektdienā un brauc mājās svētdienā, par ceļu maksājot piecpadsmit eiro vietā tikai 1,50eiro par abiem virzieniem. Šo karti dēls izmanto arī braucieniem kopā ar saviem draugiem un izrādas, ka no viņu draugu kompānijas tikai vienam puisim šāda karte nav :) Un ziniet, mēģināju rudenī šos ietaupījumus no vilciena krāt un man izdevās iekrāt 380eiro Ziemassvētku dāvanām un tas tikai 4 mēnešu laikā, bet pieļauju, ka kādu dienu arī piemirsu iemest krājkasītē šo ietaupījumu, tādēļ summa varēja būt vēl lielāka.

Vīrs bija pamanījis, ka ar šo karti atlaides ir arī uzpildes stacijās Circle K un Kool. Tā kā mūsu mājām tuvākā uzpildes stacija ir Kool, jautāju, vai pie viņiem šī karte darbojas, izrādās, tas pagaidām vēl ir jauns pakalpojums ģimenēm, bet Kool karte ir tikpat atlaižu vērta, cik 3+, līdz ar to papildus atlaides daudzbērnu ģimenēm, nekā citiem, īsti nav. 

Mammas, padalieties arī Jūs, kā Jūs izmantojat šīs kartes priekšrocības?

Tā kā 3+ kartes mājaslapā šo sadarbības partneru ir ļoti daudz un atrast mums noderīgākos, neatliek laika, būtu jauki, ja šeit komentāros jūs padalītos ar pieredzi, ko Jūsu ģimene izmanto no šo priekšrocību klāsta un, kā Jūs vertējat šādu karti.

Brīve Brīve 20. Jan 2019, 21:35

Leļļu teātrim ir laba atlaide, dabas muzejā bezmaksas, hm.

ziemelbriedis ziemelbriedis 17. Jan 2019, 21:46

man visi trīs jaunieši vēl mazi, tādēļ sabiedriskais tīri fiziski, sanāk ļoti neērts 😃 bet vasarā ar citu 3+mammu saņemamies un taisam ekskursiju ar vilcienu uz citu pilsētu bērnu laukumiem. braucam abas ar 6bērniem, viņiem tas ir liels notikums 😃
pašlaik visvairāk izmantoju atlaides gramatnīcās, tur 10%atlaide
kā arī izmantoju, labdarības veikaliņā TuVu tur 20%atlaide
degvielu, un par kafiju - degvielas uzpildes stacijās priecājas tētis