Ceļā uz savu mērķi. Rezultāti turpina augt.

Ceļā uz savu mērķi. Rezultāti turpina augt.

05. Dec 2017, 11:02 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Pirmdien uz Fit20 EMS studiju devos nedaudz satraukta un tai pat laikā priecīga, jo zināju, ka būs minī mērīšanās diena. Kādēļ minī? Jo mērījām apkārtmēru. Tad nu padalīšos ar rezultātiem :

Roku apkārtmērs - 33cm (bez izmaiņām)

Kāju apkārtmērs - 64cm (bez izmaiņām)

Zem krūtīm - 85cm ( -2cm)

Viduklis - 96cm (-9cm)

Gurni - 106cm (-5cm)

Rezultāti ir ļoti labi un tie ļoti priecē. Esmu sajūsmā, ieraugot šādus skaitļus. Tas nozīmē, ka visu daru pareizi. Tas nozīmē, ka ir tā vērts censties tiekties uz savu mērķi!

Lielā svēršanās/mērīšanās būs jau rīt (trešdien), tad nu redzēs kādi būs rezultāti pēc divu nedēļu darba un cik ļoti tie ir mainījušies.

Ja parasti treniņi FIT20 EMS STUDIJĀ bija sadalīti divās daļās (Kardio + Slodzes treniņš), tad šoreiz man bija tikai kardio treniņš. Es pat vairs neatceros, cik daudz minūtes es minos uz elipses trenežiera, bet bija daudz. Pietiekami daudz, lai paspētu ļoti nogurt, sajust kājām sāpes un ļoti nosvīst. Man ir ļoti slikts kardio. Nekad neesmu tā baigi skrējusi, jo nekad tas nav padevies. Jau pēc pāris metriem liels nogurums un normāli paelpot nevaru. Tādēļ ļoti labi, ka man tiek dota iespēja uzlabot savu kardio. Un nebija viegli, nemaz ne, jo mīšanās notika pa kalniem un lejām. Pēc tam, kad sapratu, ja tā turpināšu, tad labi nebūs, tad trenerīte ļāva uzlikt kādu līmeni vēlos (pat pirmo), bet galvenais, lai es neapstājos mīties. Vienīgi apstāties uz mazu brīdi varēja tikai tad, kad vajadzēja padzerties. Man ir liels lepnums par sevi, ka es vispār to izturēju. Lai arī cik pietrūktu spēka, taču zināju, ka tikai darot visu uz 110%, es sasniegšu savus mērķus. Parasti man pēc treniņiem bija dziļā muskuļu masāža, taču šoreiz bija limfodrenāžas masāža. Impulsi strādāja citādāk nekā parasti - četri spēcīgi sitieni un tad maza atpūtiņa, un tā visu masāžas laiku. Limfodrenāžas masāža palīdz tikt vaļā no liekā ūdens daudzuma ķermenī. Ļoti labas sajūtas!

Dažas veselīgas maltītes no FOOD FACTORY -

Krāsnī cepti sakņaugi.20171205104233-89824.jpg

Vistas sendvičs ar pašcepto pilngraudu maizi un dārzeņiem.20171205104336-43534.jpg

Mājas rīsu galetes un svaigi taisīta dzērveņu zapte.20171205104440-42618.jpg

Visu pagājušo nedēļu mums bija veģetāriešu ēdienkarte. Sapratu to, ka veģetāriete nebūšu. Man ļoti ir vajadzīgs uzturā gaļa vai zivs. Labi, varbūt vienkārši esmu pieradusi pie tā, bet nu, man tā arī ļoti patīk. Ļoti daudzi veģetārie ēdieni gardi (tā, ka siekalas tek), bet nu bija arī tādi, kas man nevisai, vienkārši neesmu pieradusi pie tāda ēdiena. Sajūsmā biju par veģetāro lazanju. Noteikti tādu mājās gatavošu pati!

Pagājušajā nedēļā, katrā ēdiena maisiņā bija arī OSHEE gardie musli batoņi. Par tiem biju sajūsmā. Tas deva tieši to, kas sāka nedaudz pietrūkt - mazu saldumiņu un gardumiņu (lai gan neesmu īpaša saldumu mīle). Un vienā maisiņā bija arī OSHHE vitamīnu dzēriens ar sarkano vīnogu un pūķa augļu garšu un ar B vitamīniem. Patiesi gards, pirmo reizi tādu nogaršoju. Ja nu gadījumā prasās ko gardu, tad šis ir tieši laikā. Un vēl es atļāvos pēc pirmdienas treniņa izdzert OSHEE sporta dzērienu, jo tas palīdz atgūt spēku un vajadzīgos vitamīnus. Man tas bija ļoti nepieciešams, jo jutu spēka izsīkumu.20171205105521-32360.jpg

Vispār es jūtos ļoti labi un esmu priecīga par rezultātiem. Bija, protams, vienā brīdī maziņš sabrukums, kad sāka gribēties ēst to, ko visi un nebija spēka nekam, bet tā notiek ar daudziem otrajā nedēļā. Bet es tiku tam pāri un esmu ar jauniem spēkiem šajā visā, un esmu priecīga, ka nepadevos nevienam kārdinājumam un cik nu varēju, tik izliku visus spēkus treniņos. Prieks ir arī par atbalstu Fit20 EMS STUDIJĀ, jo pateicoties viņu profesionalitātei un viņu iedvesmai, tev nemaz negribās padoties un kaut ko neizdarīt.

Bet kā ir ar jums? Kā jūs atgūstat spēkus? Un kas jums liek saņemties atkal no jauna darīt visu uz 110%?