Catrice pavasara- vasaras kolekcija

Catrice pavasara- vasaras kolekcija

28. Feb 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Inovatīvs augstas kvalitātes produkts, kurš atbilst jaunākajām tendencēm. CATRICE ir apvienojums skaistumam un modei. Iedvesmojoties pasaules tendencēm pavasara un vasaras sezonā, Catrice piedāvā jaunus Must have produktus 2018. gada pirmajai pusei.

Dewy tendence iezīmējas ar hologrāfiska, dabiska mirdzuma un saules skūpsta izskatu, kas nodrošina daudzveidīgu efektu. #instaEFFECT’s piedāvā produktus ātram un nevainojamam grimam, Athleisure raksturo augstvērtīgi produkti, kas spēj izturēt pat visgrūtākos treniņus un pielāgoties sportiskajam stilam. Big Palettes, kas ir nākamā gada tendence, piedāvā dažādu kosmētikas produktu izlasi vienā paletē.

Labākais skaistumam – no CATRICE.

 

SPECTRALIGHT ACU ĒNU PALETE GLOW  KIT

Ar vienu metāla un divām hologrāfiskām tekstūrām spīdīgās acu ēnas sniedz daudzas kombināciju iespējas.

Cena ap 5,19 €*.

 

PRISMA LŪPU SPĪDUMS

Var izmantot kā parastu lūpukrāsu vai kā virsējo kārtu, formula ar vidēji piesātinātu krāsu un intensīvu prizmatisko efektu rada neparastu izskatu.

Cena ap 4,19  €*.

 

ROCK COUTURE ŠĶIDRAIS LAINERIS

Pieejams trīs skaistās versijās! Rock Couture Liquid Liner ar smalku otas aplikatoru  ir lielisks  akcents.  Sākot no mirdzoša metāla līdz intensīvam duo chrome efektam.

Cena ap 3,99  €*.

 

LIGHT SPECTRUM IZGAISMOŠANAS PALETE

Pūderveida izgaismotājs ar pieciem toņiem, kurus var lietot atsevišķi vai kombinēt, lai izveidotu mirdzošu efektu. Pieejams  trīs dažādos krāsu salikumos.

Cena ap 5,19 €*.

 

PRISMA CHROME LŪPU KRĀSA

Apvienojumā ar perfektu sedzamību, ko sniedz jau pirmā uzklāšanas reize un krēmveida tekstūra, metāliskais efekts padara lūpas valdzinošas.

Cena ap 5,19  €*.

 

GALACTIC HIGHLIGHTER PILIENI

Gaiši rozā pilieni satur gaismas atstarojošus pigmentus. Šķidrais izgaismotājs var tikt uzklāts tieši uz sejas ādas. Pilieni ne tikai rada satriecošu efektu vaigu kauliem, bet tos var  pielietot arī zem

uzacu kaktiņiem vai dekoltē zonā.

Cena ap 5,19 €*.

 

SPECTRA LIGHT EFFECT NAGU LAKA

Unikālo efektu daudzveidība padara šo nagu laku par must have produktu : hologrāfisks efekts, apvienojumā ar ilgnoturīgu formulu un izteiktu spīdumu . Cena ap  3,59  €*.

 

DEWY WETLOOK ZĪMULIS

Caurspīdīgais  zīmulis, kas satur gaismas atstarojošus  pigmentus,  nodrošina mitruma efektu un mirdzošu izskatu.

Cena ap 5,19 €*.

 

LUXCHROME FOIL EFFECT NAGU LAKA

Radi nagiem iespaidīgu spoguļattēla efektu vienā mirklī: vienkārši uzklāj uz LuxChrome 2in1 Base & Top Coat.  Efekts  ilgst vairākas dienas un rada šķidra sudraba iespaidu. Beigās  pārklājiet ar LuxChrome 2in1 Base & Top Coat.

Cena ap  4,19 €*.

 

LUXCHROME 2IN1 BASE & TOP COAT

Ūdensnoturīgā Base & Top Coat ir ideāli piemērtoa spoguļefekta  radīšanai - un tajā pašā laikā padara LuxChrome nagu laku  ilgnoturīgāku. Var tikt izmantota kā Top Coat nagu pulverim un kā virsējais slānis  folija efekta manikīram. Cena ap 3,19  €*.

 

LUXCHROME NAGU PULVERIS

Hroma, hologrāfiskais un mirdzuma efekts  neapstājas vien ar  nagu dizainu! Uzklāj nagu pulveri uz ICONails krāsas un pārklāj ar LuxChrome 2in1 Base & Top Coat. Cena ap 8,49  €*.

 

ULTIMATE DARK LŪPU KRĀSA

Melnā tekstūra padara krāsu intensīvāku un ietonē lūpas - atkarībā no ādas ph-līmeņa  var mainīties tonis. Individuālā  tonī ar dūmakainiu efektu. Bagātināts ar upeņu eļļu. Cena ap 5,19  €*.

 

LASHES TO KILL PRO INSTANT VOLUME SKROSPTU TUŠA 24H

Perfekta precizitāte ar tūlītēju apjoma efektu: piešķir skropstām fenomenālu izskatu, pateicoties tumšajai skropstu tušas tekstūrai. Pieejama arī ūdensnecaurlaidīga versija. Cena ap 5,19 €*. 

 

PRIME AND FINE ANTI-SHINE FIKSATORS

Ideāli piemērots Prime & Fine Anti-Shine grima bāzei: matējošs aerosols atsvaidzinaun uzlabo grima ilgnoturību.Cena ap 4,69  €*.

 

ULTIMATE MATT LŪPU KRĀSA

Augstas krāsas pigmentācija, intensīvs pārklājuma un patīkama sajūta ir  garantēta.

Cena ap 4,19  €*.

 

LIP FOUNDATION ZĪMULIS

Pieejams četros toņos, Lip Foundation zīmulis ar samtaini matētu efektu un ātri žūstošo formulu. To  var izmantot, lai nofiksētu, izlīdzinātu vai pilnībā uzkrāsotu  lūpās. Cena ap 2,59  €*.

 

ROCK COUTURE VINYL BLACK ŠĶIDRAIS LAINERIS  24H

Ekstremāli ilgnoturīgs šķidrais laineris  nodrošina tumši melnu, spīdīgu vinila efektu. Pateicoties smalkajam otiņas aplikatoram, tiek garantēta vienkārša un precīza lietošana. Cena ap 4,19 €*.

 

ROCK COUTURE EXTREME VOLUME LIFESTYLEPROOF 24H SKROPSTU TUŠA

Perfekts parnteris, ar kuru izkulties no visām ikdienas situācijām: dziļi melnā, ūdensnnoturīgā skropstu tuša nodrošina XXL apjomu un ir asaru, sporta, kā arī sviedru izturīga. Cena ap  4,19€*.

 

LIP TREATMENT LŪPU BALZĀMS

Bagātīgo lūpu balzamu ar krēmveida tekstūru un smalko citrusu aromātu var izmantot kā dienas vai nakts produktu. Baro sausās lūpas ar bumbieru sviestu un nodrošina intensīvu mitrināšanu.

Cena ap 4,19 €*.

 

HD LIQUID COVERAGE PRECISION CONCEALER

Ļoti plānais aplikators ļauj precīzi uzklāt piesātināto  un ilgnoturīgo korektoru. Pieejams trijās krāsās, tas perfekti papildina HD Liquid Coverage Foundation tonālo krēmu.

Cena ap 3,59 €*. 

 

VELVET MATT  COLOUR & CONTOUR LŪPU ZĪMULIS.

Gludā tekstūra deviņās krāsās ir ātri žūstoša, kā arī izteiksmīga un ūdensnoturīga. Ar samtainu matētu efektu zīmulis ir piemērots kontūrēšanai, kā arī lūpu krāsošanai. Cena ap 2,59  €*.

  

SUPER DRY GLOSS VIRSKĀRTA

Super Dry Gloss virskārta ar anti-dzletējošo formulu ne tikai nožāvē nagu laku, bet arī ievērojami uzlabo spīdumu un palielina tās noturību. Cena ap 3,19 €*.

 

POWER GEL 2IN1 BASE & TOP COAT

Izmantojot kā bāzes kārtu, augstās kvalitātes nagulaka izlīdzina nelielas nevienmērības un aizsargā nagus. Izmantojot kā Virskārtu, uzlabo ilgnoturību un sniedz spīdīgu efektu Anti-dzeltējošā formula arī uzlabo jebkuras nagu lakas krāsu.
Cena ap  3,19€*.

 

CREATRICE CREAMY MATT PALETE LŪPĀM

Neaizstājama premium klases palete apvieno lūpu praimerus, astoņas krēmveida matētas lūpu krāsas tekstūras un zelta krāsas izgaismojošo pulveri. Pateicoties integrētajam spogulim un duo otiņai tā ir ideāli piemērots līdzņemšanai. Cena ap 8,49 €*.

 

CREATRICE VINYL LACQUER LIP PALETTE

Must have‘ produkts spīdīgām lūpām: ar lūpu praimeri, astoņām lūpu krāsas tekstūrām un sudraba krāsas izgaismojošo  pulveri, šī palete visu padara iespējamu.Īpaši praktiska ceļam: ar integrēto spogulīti  un duo otiņu.

Cena ap 8,49 €*.