Catrice 2019. gada Rudens/ Ziemas kolekcija ir klāt!

Catrice 2019. gada Rudens/ Ziemas kolekcija ir klāt!

10. Aug 2019, 19:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Modes galvaspilsētu iedvesmota, „Catrice” paziņo jaunumus, fokusējoties uz diviem galvenajiem tendenču tematiem rudens/ziemas sezonā. Esi individuāls, gribi pievērst sev uzmanību, izceļot tavu iekšējo mākslinieku: ar „VISUAL WOW & EFFECTS” produktiem tas ir iespējams. Mūsdienu problēma – mēs vēlamies ietaupīt laiku, bet negribam izmantot mazāk efektīvākus produktus - „ULTRA PERFORMANCE” ir rādīts, lai palīdzētu tev ar ilgnoturīgiem un viegli lietojamiem skaistuma līdzekļiem.

Tendences dažādam rudenim no CATRICE

Tiem, kuri grib mūsdienās pievērst sev uzmanību, vairāk jādomā pie tēla izveides: tieši tie, kuri tagad izceļas ar savu kreativitāti un unikālo stilu, noteikti iegūs popularitāti „Instagram”. Šīs make-up inovācijas ļauj mums dzirksteļot ar kristāla mirdzumiem un metāliskiem efektiem, apjomu – uz lūpām vai uzacīm, un citiem īpašiem efektiem.

LUMINICE GLOW PALETES

Šīs paletes ne tikai nodrošina satriecošu starojumu, bet arī to papīra iepakojums izskatās kā dizaina elements uz kosmētikas galdiņa. Divi izgaismotāji un vaigu sārtums, vai bronzeris, kā arī iebūvētais spogulītis - šī palete ir ideāls sabiedrotais ceļojumos.

Cena €7.29*

BLUSH BOX GLOWING & MULTICOLOUR VAIGU SĀRTUMS

Šis daudzkrāsainais vaigu sārtums nodrošina skaistu un maigu starojumu veselīgai sejas ādai. Trīs dažādie toņi veido aizraujoši presētu veidolu ar divām dažādām toņu kombinācijām katrā. Tas ir ideāls skaistuma produkts starojošiem vaigiem.

Cena €4.19*

LASH COUTURE MĀKSLĪGĀS SKROPSTAS

Šobrīd ir mākslīgo skropstu ēra! Jo garākas skropstas, jo valdzinošāks ir make-up tēls! „Lash Couture” kolekcija ir papildināta ar diviem skropstu veidiem – ikdienas lietošanai un īpašiem gadījumiem. Skropstas „Dramatica Smokey Lashes” ir biezākas ārējā daļā dūmakaino acu efekta pastiprināšanai. „#instaextreme Volume Lashes” nodrošina apjomu visas skropstas garumā glaimojošiem selfijiem un vienreizējiem „Instagram” storijiem. Izliekta un caurspīdīga skropstu lente nodrošina vieglu uzklāšanu. Skropstu līme ir iekļauta.

Cena €4.19*

BROW COMB PRO MICRO UZACU ZĪMULIS

Skaistas uzacis! Ar šo zīmuli viegli aizpildīt uzacis, zīmējot plānas, matiņiem līdzīgās līnijas. Pateicoties tā trijžubura aplikatoram, zīmuli viegli uzklāt, un tas izskatās dabiski. „Brow Comb Designer Pro” ir uzlabota tekstūra un aplikatora gals. Jaunā kolekcija piedāvā piecus toņus vēl labākai saderībai ar tavu uzacu toni.

Cena €3.59*

THE SPICY RUST COLLECTION ACU ĒNU PALETE

Toņu jaunumi, kurus gaidīja visi – bestselleru kolekciju sagaida jauns ģimenes loceklis. Siltu toņu un metālisku, perlamutra un matētu efektu sajaukums, ar ko ir iespējams izveidot dažādus tēlus. Pigmentēto modīgo toņu iedvesma - ugunīgās eksotiskās garšvielas. Palete sastāv no deviņiem toņiem, kurus var harmoniski kombinēt.

Cena €5.19*

PUSMATĒTĀ LŪPU KRĀSA

Ideālā saderība – matētu efektu kombinācija un komforta sajūtu tekstūra. Juteklīga pusmatētās lūpu krāsas tekstūra, kas klājas uz lūpām bez piepūles gluži kā lūpu balzams. Ilgnoturīgā lūpu krāsa kombinē augstu sedzamību ar ekstremāli vieglām sajūtām uz lūpām. Tā ir bagātināta ar avokado eļļu un olīveļļu un piedāvā toņu kolekciju no sarkaniem līdz „nude” un rožkoka toņiem. Lūpu krāsai ir jauns „Catrice” dizaina iepakojums.

Cena €4.19*

GOLD EFFECT NAGU LAKA

Kā ir ar valdzinājuma un slavas uzklāšanu uz taviem nagiem? Šī jaunā nagu laku kolekcija ļauj skaistuma entuziastiem izveidot krāšņu manikīru ar izmeklētiem un mirdzošiem efektiem. Kolekcija sastāv no astoņiem toņiem ar diviem dažādiem efektiem – tonis tonī un daudztoņu ar zeltu. Visām nagu lakām ir gaismu atstarojošs un spīdīgs efekts. Pateicoties otas formai, nagu lakas viegli klājas. Ar divām plānām kārtām tie ir pilnībā pārklāti.

Cena €3.59*

GENERATION PLUMP & SHINE LŪPU SPĪDUMS

Izvēlies zeltu! Zelta efekti ir šo jaunumu būtība. Ļoti spīdīgs lūpu spīdums ar vieglu līdz vidēju sedzamību un krēmīgu tekstūru vizuāli palielina lūpas un veido valdzinošu perlamutra spīduma efektu. Tas ir ilgnoturīgs un nav lipīgs – maksimālam spīdumam.

Cena €4.19*

LIP GLOW GLAMOURIZER LŪPU BALZAMS

100% unikāls! Lūpu balzams pastiprina dabisko lūpu toni un iekrāso ar maigi rozā pieskārienu, kas variējas atkarībā no ādas un lūpu individuālā pH līmeņa. Maigās zelta pērles veido starojošu spīdumu uz lūpām.

Cena €5.19*

Bieži ir tādas dienas, kad mēs steigā virpuļojam pa vannasistabu un izmantojam pārbaudītus „go-to” favorītus, nevis eksperimentējam ar skaistuma produktiem. Papildu ātrai, precīzai un vieglai uzklāšanai, ikdienas lietošanas produktu noturība ir absolūta nepieciešamība.

GLAM & DOLL LASH COLORIST PUSPERMANENTĀ SKROPSTU TUŠA

Apjoms un garums acumirklī ir tikai šīs tušas nenoliedzami galvenā īpašība. Jaunās „Glam & Doll” skropstu tušas pamata talants ir skropstu ietonēšanas efekts. Lietojot to katru dienu divu nedēļu garumā, tā padarīs skropstas tumšākas, pateicoties inovatīvajai formulai. Ultra precīza elastomēru birstīte nodrošina lielisku apjomu.

Cena €5.19*

Pētījums, kurā piedalījās 30 sievietes, kas lietoja produktu ikdienā divas nedēļas

TEN!SATIONAL 10 IN 1 DREAM BĀZE

#estāpamodos! Šī „viss vienā” bāze apvieno 10 priekšrocības vienā produktā. Izstrādāta, lai nodrošinātu vienā formulā tūlītēji uzlabojošas un aizsargājošas īpašības. Vieglā tekstūra sagatavo ādu, izlīdzina ādas nepilnības un veido vienmērīgu sejas ādas toni. Poras un mazās krunciņas tiek vizuāli samazinātas. Šī sapņu bāze mitrina ādu un veido dabisku spīdumu. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām un SPF15, tai ir arī pretpiesārņojuma un antioksidantu efekts.

Pētījums, kurā piedalījās 30 sievietes, kas lietoja produktu ikdienā vairāk kā 28 dienas

Cena €6.19*

CALLIGRAPH PRO PRECISE 24H MATT ŪDENSNOTURĪGS ACU LAINERIS

97% piekrīt: Intensīvi melns, labi sedzošs un precīzs! Gandrīz nav nekā, ko šis acu laineris nevar paveikt! Precīzas līnijas nav problēma! Pateicoties ultra plānajam aplikatoram, uz plakstiņa zīmulis klājas bez piepūles, un matētais tonis turas līdz pat 24 stundām. Ekstremāli sedzošais tonis ir redzams arī virs acu ēnām un grima.

Pētījums, kurā piedalījās 30 sievietes, uzreiz pēc acu lainera uzklāšanas.

Cena €3.59*

EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME SKROPSTU TUŠA

180% vairāk skropstu apjoma, noturība, garums un rezultāts, kas turas līdz pat 24 stundām. „Eyeconista Lash millionizer” tuša pārklāj katru skropstu, veidojot aizraujošu un acis atverošu efektu. Pateicoties krēmīgajai tekstūrai un „Lash Millionizer” otai, perfekta precizitāte un nesalipušas skropstas ir viens no daudzajiem „Beauty Eyecon” skropstu tušas talantiem. Jaunajā kolekcijā pieejama arī ūdensnoturīgā versija.

Pētījums, kurā piedalījās 30 sievietes. Skropstu apjoma mērījums veikts lietojot instrumentālo foto analīzi pēc tušas uzklāšanas.

Cena €5.19*

Kolekcija ir pieejama veikalos Drogas un Rimi.

*Rekomendētā cena