Bonēras salātiņi

Bonēras salātiņi

03. Jan 2015, 20:34 kas_tas_tads kas_tas_tads

Gribu padalīties ar iemīļotu salātiņu recepti. Jāsaka godīgi - lai uztaisītu vajag vairāk laika un pacietības kā rasolu gatavojot, bet ir vērts reizi pa reizei papūlēties.

Bonēras salātiņi (aizlienēti krodziņā Glendeloka)

Sastāvdaļas:

  • vistas fileja (500g)
  • šampinjoni (500g) 
  • sīpoli (2 gab)
  • garais gurķis (1 gab)
  • žāvētas melnās plūmes (100g)
  • lobīti valrieksti (100g)
  • majonēze (200g)

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos apcep. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, apcep. Sīpolus sagriež gabaliņos, apcep. Gurķi sagriež šķēlītēs, tās iegarenos gabaliņos. Plūmes sagriež nelielos gabaliņos.

Kārto uz šķīvja - vista, gurķis, šampinjoni, sīpoli, plūmes. Starp kārtām - majonēze. Virsu dekorē ar valriekstiem.