Bez kā noteikti nevar iztikt....

01. Jul 2016, 10:48 Ilvija82 Ilvija82

Sveikas mīļās mammas!

Ir pienākusi tā diena, kad dosimies ārpus mājas uz vairākām dienām. Tas nebūs brauciens uz laukiem, kur viss zināms un pazīstams, tāpēc esmu mazliet satraukusies par to, lai tik kaut ko neaizmirstu paņemt līdz, kas būtu ļoti nepieciešams esot prom no mājām. Mēs arī vīru  iztiktu bez kaut kā, kas ir ļoti svarīgs, bet Raineram ir divi gadi....

Kas ir tas, kam obligāti jābūt somā, kad dodas ārpus mājām uz 5 dienām?!

Paldies!

Jauku dienu vēlot,

Ilvija.

Ilvija82 Ilvija82 01. Jul 2016, 11:05 lauvinja

Paldies Tev! Dzīvosim mājiņā 5 dienas! Pierakstīju oglīti, pretniezes ziede jāiegādājas.....pārējo jau biju pierakstījusi savā sarakstā!

lauvinja lauvinja 01. Jul 2016, 10:58

Tas tomēr atkarīgs no tā, ko nozīmē doties 5 dienas ārpus mājas - dzīvošana/atpūta teltī pie ezera, gari pārbraucieni auto vai viss jāstiepj līdzi mazā čemodāniņā.

Parasti līdzi ņemu "aptieciņu" - plāksteri parastie un silikona, marles saite, šķērītes, dezinfekcijas līdzeklis ar ko notīrīt brūces, smēre brūču dziedēšanai, smekta vai aktīvā ogle, pracetamols vai ibumetīns (ja jātaupa vieta, tad ņemu tabletes un palūdzu ģimenes dokam sarēķināt cik daudz no tabletes pienākas mazulim, ja nu kas, tableti var saspiest un izšķīdināt kaut kur), pretniezes ziedi, pretodu līdzekli, saules aizsargkrēmu un SOS krēmu.

Piedomāju kā nodrošināt ūdeni dzeršanai.

Apģērbu kā sīpoliņam un kādu lieku T kreklu. Lietus jaku.