Bērna barošana ar krūti sabiedrībā ir kļuvusi ērtāka un vēl skaistāka!

Bērna barošana ar krūti sabiedrībā ir kļuvusi ērtāka un vēl skaistāka!

27. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa ienākšana ģimenē ir ļoti īpašs notikums. Māmiņai tik pat īpaši un svarīgi ir sava bērna barošana ar krūti. Kamēr vien māmiņa ir mājās, ar bērniņa pabarošanu problēmu nav, bet izejot sabiedrībā, var nākties saskarties ar neērtībām.

Tieši tāpēc zīmols “Divas pēdas” ir īpaši padomājis par šo, tik ļoti nozīmīgo, sabiedrības daļu – jaunajām māmiņām, radot apģērbu ērtākai mazuļa zīdīšanai. “Divas pēdas” radītāja un šuvēja Sanita Oldere-Haitina dalās atmiņās kā nonāca līdz šai idejai un tās realizācijai: “Arī manā dzīvē pienāca brīdis, kad visam bija jāmainās. Pilnīgi visam! Dzīvei, domāšanai, darbam. Apgūstot drēbnieces profesiju, bija iespēja piedalīties ES konkursā, lai gūtu finansējumu biznesa idejas realizācijai.

Tā ietvaros, pētot mūsu apģērbu piedāvājumu, secināju, ka tieši jaunās māmiņas, kas ir nozīmīga sabiedrības daļa, ir ar ļoti ierobežotām kvalitatīvu, skaistu un gaumīgu apģērbu iespējām. Latvijā un tieši Latvijas tirgum šādu apģērbu neviens nerada. Pierādot nopietnai komisijai, ka šī ideja ir dzīvotspējīga, varēju sākt savas idejas īstenošanu. Izstrādāju modeļus, veidoju piegrieztnes ar rāvējslēdzējiem un sāku šūt. ”

Tā sākās “Divu pēdu” stāsts, kurā zīmols, nu jau 3 gadu laikā, viennozīmīgi pierāda, ka jaunās māmiņas, arī barojot mazuli ar krūti, var izskatīties skaisti, sievišķīgi, moderni un apģērbs var būt praktisks un funkcionāls.

Kleitas, tunikas, džemperi, krekliņi, džemperkleitas – apģērbs, kurā jaunā māmiņa savu mazuli varēs pabarot esot  gan kino, gan kafejnīcā, gan sēžot parkā uz soliņa vai pat koncertā, neuztraucoties par mulsinošiem un neērtiem brīžiem.

“Divas pēdas” ir radījis apģērbu māmiņām, lai tās būtu skaistas vienmēr – gan sev, gan savam vīram, gan bērniem – ne tikai, kad bērniņš būs izaudzis no krūts barošanas vecuma.

 

Plašāku informāciju un iespēju iegādāties apģērbu varat atrast:

www.facebook.com/divaspedas

www.instagram.com/divaspedas