Ātrais make-up, kas izskatīsies lieliski vienmēr

Ātrais make-up, kas izskatīsies lieliski vienmēr

13. Jul 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Agrāk tev vajadzēja 20 minūtes tam, lai uzkrāsotos, bet tagad - pietiek ar 2 minūtēm vien. Ja pat domu nepieļauj, ka varētu iziet no mājas neuzkrāsojusies, tad ietaupīsi laiku, izmantojot produktus 2 in 1 stilā. Tonālā krēma un pamata vieta izmanto mitrinošo krēmu, kas ir tonējošs un ar SPF 15.

Piešķir mazliet krāsas. Maigs persiks piestāv vairumam ādas tipu- atliek mazliet piepūderēt ar tādu tonīti vaigus un plakstiņu, un izskatīsies jau svaigāka. Siltāka tēla radīšanai var izmantot bronzas pūderi presētā formā. Bet uzklāj ļoti uzmanīgi, lai izvairītos no tumšāku laukumu un pleķu rašanās. Tāpat ērts būs arī zīmulis, ko vienlaikus var izmantot gan lūpām, gan plakstiņiem.

Izvēlies noturīgu lūpu krāsu vai lūpu spīduma. Tas piešķirs košumu un mitrinās lūpas, bet nebūs nepieciešama precizitāte tā lietošanā. Vienkārši uzzied to uz lūpām un gatavs - ja lūpu spīdums vai lūpu krāsa būs kvalitatīva un ilgnoturīga, varēsi noskūpstīt mazuli un nebūs jākrāso lūpas no jauna.

Profesionāli vizāžisti iesaka - ja ir laiks tikai vienai procedūrai, tad izmanto arī to, uzkrāso lūpas un arī tas acumirklī atdzīvinās visu seju.

Māmiņu Klubs

 20150706140257-33970.jpg