Atkal prieks par sevi

Atkal prieks par sevi

11. Mar 2013, 13:17 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Jā , jā esmu atsākusi tievēt ēdot sabalancēti un pievienojot fizisko slodzi. Esmu piepildījusi savu sapni. Tagad jāatsak grūtais darbs , kas vairāk neliekas tik grūts.

Man ir liels prieks, ka savā laikā piedalījos " Pavasara māmiņu skaistuma kūrē"  . Projekta laikā daudz uzzināju un iemācījos. Tas man ir kā labs pamats sevis izzināšanai un saprašanai kā un cik daudz man vingrot un sportot, lai es sev patiktu. Neatsverams palīgs ir viss ko ieguvu projekta laikā.

Ikdienu es saku ar smaidu paskatoties spogulī. No skapja izvelku sen neredzētas drēbes, kas man nederēja. Cik patīkami , ka Tev atkal der kleita un bikses kas iepriekš nederēja.

Garas pastaigas ar mazo dēliņu palīdz uzsākt mazo fizisko solīti. Brīvdienās mani ģimenes vīrieši bauda svaigu gaisu ar tēti kamēr mamma uzsāk nūjošanu. No projekta laikiem man nūjošana ir sirdij tuva un es ar to nodarbojos arī grutniecības laikā.

Arī riņķis no pagultes tiek izvilkts un griezsts .Pa dienu tiek vingrots pamazām pēc fizioterepeites  Kristīnes ieteikumiem, ko projekta laikā apguvu:)

Mērķi tiek izvirzīti un lēnā garā tiek piepildīti un man tas patīk. Arī kouča nodarbības tiek izmantotas, lai skaidrāk definētu priekš sevis mērķi neviss priekš citiem. Pats galvenais , ko es pati gribu!

Varu palielīties 3 mēnešu laikā -12kg:) Tad nu vēl atliek nomest tikpat, lai es sasniegtu savu mēŗķi 64kg:)Grūts darbs priekšā , bet tas nav neiespējami. Kaut gan tie 64kg ir kā stimuls vairāk jau es skatīšos pēc biksēm, kas man neder! Kad viņās smuki izskatīšos tad mērķis būs sasniegsts. Pagaidām šīs bikses varu tikai uzvilkt bet aiztaisīt pat necentos , jo tur vēl tāls ceļš līdz aiztaisīšu ciet!

 

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 11. Mar 2013, 13:28

Paldies , meitenes !!!!😘 Centīšos mēģināšu nofotogrāfēt bildi pirms un pēc ielīšanas manās noskatītajās bildēs, lai ir uzskatāmas atmiņas😃

aab aab 11. Mar 2013, 13:26

wow! super!
un es zinu, ka izdosies tās bikses arī ciet aiztaisīt 😀