Arī es vēlos izteiksmīgāku skatienu ir dienas!

Arī es vēlos izteiksmīgāku skatienu ir dienas!

11. Dec 2015, 15:24 mamma27 mamma27

Rīts ik dienu sākas ar steigu,bet rituāls no rīta ir skropstu tuša un līnijas vai ēnas. Bez tušas no mājas neizeju,jo esmu ļoti gaiša pēc dabas un man šķiet ,ka tuša skropstām ir neatņemama sastāvdaļa. 

Acu zīmuli lietoju jau kādus četrus  gadus. Kad vēl strādāju un nebiju dekrēta atvaļinājjumā ,tad zīmulis bija palīgs ,lai uzlabotu skatienu,lai izceltu acis un padarītu izteiksmīgākas. To man ieteica kāda grimmētja,kad piedalījos pārvērtībās. Tagad to daru retāk,bet ja ir laiks, ņemu talkā arī zīmuli.

Tā nu ir sanācis ,ka zīmulis man ir dāvināts. Tas ir Bourjoris, melnais zīmulis.Bet izmantoju arī zaļo,kopā ar zaļajām ēnām. Noturība šim zīmulim manuprāt ir laba, darba dienu iztur. Uz vakaru ,gan šķiet ,ka ir pabalējis un vairs nav tāds kā no rīta.Bet nu arī nekāda profesionālā grimmētāja neesmu.

20151211152040-25632.jpg

Šis ir mans ikdienas komplekts+ skropstu tuša.

20151211151856-75826.jpg

Bez kosmētikas mans skatiens ir ļoti blāvs,vismaz es tā domāju!

20151211152126-30103.jpg

Tānu sanācis,ka vienīgais ,ko esmu izdarījusi ar savām acīm,ir skropstu pielīmēšana vienam vakaram. Skaisti,bet man nedaudz traucēja. Man pašai no dabas ir garas skropstas, man atliek vien tās uzkrāsot ar kuplinošos vai pabiezināto skropstu tušu un skaties ir pilnībā citāds.

Foto no pārvērtībām , kā arī grimms ,kas man ļoti patika.

20151211152231-86636.jpg

Neko citu līdz šim nekad nebiju iedomājusies darīt ar savām acīm. Par šo iespēju veikt mikropigmentāciju uzzināju samērā nesen, pagājušo gad ,kad Māmiņu klubā norisinājās līdzīgs konkurss. Jau tad šķita –varētu.Tas noteikti atvieglotu ikrīta pucēšanos,jo rīta cēliens ar trīs bērniem ir steiga,un dažreiz sanāk arī izkriet bez nekāda meikapa un tad pašai ir ne visai laba sajūta,jo šķiet izskatos nekāda.Tāpēc arī gribētu šo iespēju ,lai acis katru rītu būtu jau gatavībā doties no mājām, atliktu tikai skropstu tuša. Galu galā man ir jābūt skaistai ,jo to tak novērtēs ne tikai vīrs, bet arī bērni- skaista un laimīga mamma ir daudz feināka.

Kāpēc neko neesmu darījusi- laikam jau tāpēc,ka tas nav lēti un dzīvē vienmēr visiem citiem vajag daudz ko citu ,un es kā mamma vienmēr rūpējos par visiem un diemžēl par sevi kā vienmēr piemirsatas vai arī nesanāk.

Tad nu domāju,ka varbūt šī būt jauka dāvana man Ziemassvētkos un 31 dzimšanas dienā ,kas ir dienu pēc jaunā gada. :) Jauks vecums ,lai beidzot sāktu domāt un rūpēties par sevi!