Ar jaunu enerģiju

Ar jaunu enerģiju

03. Jan 2019, 09:22 Anettte_G Anettte_G

Jau pagājis krietns laiks, kopš esmu atgriezusies darbā. Nu tā pa īstam.. Tā, kad no rītiem nav slinkums celties... Tā, kad vairāk neilgojies pēc diendusiņām ar mazo.. Tā, kad darbā esi jau stundu agrāk nekā citi kolēģi.

Es biju noilgojusies pēc cilvēkiem, darba ikdienas. Jā, arī ikdienas rūpes par bērnu ļoti nogurdina, un es noteikti neesmu mājās sēdētājas tips. Mājās pavadītie gandrīz 2 gadi man deva pilnīgi jaunu enerģiju un atdevi darbam. Darbā mani jau iesaukuši par spridzekli.  Beidzot es varu izpausties un realizēt savas idejas, tikties dienu dienā ar jauniem cilvēkiem. Iekšā ir tāds spēcīgs dzinulis.

Būt mammai ir, protams, vislabākā profesija. Bet tieši ar bērnu mājās pavadītais laiks ļāva man saprast, ka es vēl redzu sevī izaugsmi un vēlmi pilnveidoties, kāpt pa karjeras kāpnītēm. Nepavisam nenosodu māmiņas mājsaimnieces. Tā teikt, katram savs.

Nepārprotami, ģimene ir pirmajā vietā. Reizēm gan nākas darbā 'aizsēdēties', taču tas nav ieradums. Šobrīd cenšos strādāt ar pilnu atdevi kopīgu ģimenes mērķu sasniegšanai.

 

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. Jan 2019, 10:31

Tik forši, ka esi atpūtusies un vari dot darbam sevi ar jaunu pienesumu!