AlmaWin ekoloģiskie un dabīgie tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

AlmaWin ekoloģiskie un dabīgie tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi

05. Jun 2019, 00:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

AlmaWin ekoloģiskie un dabīgie tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi Māmiņu Klubā ir jau zināmi! Produkti ir atceļojuši no Vācijas un atbilst ļoti augstiem kvalitātes standartiem- rūpēs par  veselīgu, drošu, kvalitatīvu dzīvi un vidi mums apkārt.

Mums bija liels prieks satikt Jūs pagājušā gadā un mēs tiksimies arī šogad, šīs vasaras gaidītākajā pasākumā- Māmiņu Kluba Vasaras Festivālā. Mūsu zinošie konsultanti Jūs iepazīstinās ar produktiem, to vērtīgo sastāvu un īpašībām, kā arī atbildēs uz visiem Jums interesējošiem jautājumiem .

Balstoties uz dermatalogu pētījumiem saistībā ar alerģiju pieaugumu, AlmaWin ir vienīgais EKO sertificētais zīmols Eiropā, kuram visi produkti ir pilnībā deramatoloģiski pārbaudīti un atzīti un to īpaši rekomendē cilvēkiem ar alerģijām vai astmu .

AlmaWin zīmols ir atbildīgs par vides un cilvēku veselību un kvalitāti un ir apbalvots ar vairāk nekā 8 dažādiem EKO sertifikātiem.

Un kā tad bez jaunumiem!

AlmaWin jaunums ir sensitīvā līnija Klar- tā ir īpaši piemērota cilvēkiem ar jūtīgu ādu, kā arī noslieci uz alerģijām vai astmu. Produkti ir bez aromātvielu piejaukuma, turklāt cenu ziņā pieejami ikvienam!

Vairāk informāciju vari iegūt AlmaWin facebook lapā: www.facebook.com/AlmaWinLatvija

Uz tikšanos 8.jūnijā kultūras un atpūtas parkā “Ziemeļblāzma”