Aina Poiša: pieņem jaunus izaicinājumus!

Aina Poiša: pieņem jaunus izaicinājumus!

03. Jan 2013, 11:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Kā kļūt pārliecinātākai par saviem spēkiem? Kā apklusināt lielāko kritiķi - sevi? Vai maz ir kādas metodes, kas palīdz paaugstināt sieviešu pašapziņas līmeni? Jautājam psihoterapeitei Ainai Poišai. 

Protams, ka ir iespējams paaugstināt sievietes pašapziņu, turklāt tas ir ikvienas sievietes pašas spēkos. Ir dažādas metodikas, kā var sev palīdzēt. Šajā atbildē mēs nevaram visu ielikt, bet galvenais ir tas, ka katram cilvēkam nav nolemts kautrīgums. Mēs varam meklēt veidus, kā sev varam palīdzēt.

Ar runāšanu vien un ieteikumiem šeit vien ir par maz. Ir jāpieņem kaut kādi izaicinājumi, lai saprastu, ka sieviete ir soli tuvāk drosmei un pasaules pieteikšanai. Nevajag čīkstēt par to, ka kaut kas būtu jādara, kaut ko gribētos, bet pati sieviete reāli neko no tā nedara.

Galvenais mans ieteikums ir UZDRĪKSTĒTIES un piespēlēt sev dzīvē izaicinājumus! Tikai tie var padarīt mūs drošākus!

Turklāt pieņem kaut vismaz vienu izaicinājumu jau šodien! Uzsmaidi skaistam pretimnācējam! Pasaki kādam komplimentu! Piesakies kādai savai draudzenei vai darba kolēģei palīdzēt... Nooranizē sava sapņa īstenošanas pasākumu. Kāds ir tavs šī brīža sapnis? To jau droši vien pati zini, tagad tikai atliek ķerties pie darba. Redzēsi, pašapziņa kļūs daudz nozīmīgāka! Bet tu pati sāksi priecāties par sasniegto un jutīsi gandarījumu!

Kad tad vēl, ja ne līdz ar Jauno 2013. gadu pieņemt jaunus izaicinājumus, vai ne? Lai izdodas!

Cik pašpārliecināta tu šobrīd esi? Kas palīdz tev tādai būt?