Aicinām izmēģināt Eucerin Hyaluron- Filler Vitamīna C serumu!

Aicinām izmēģināt Eucerin Hyaluron- Filler Vitamīna C serumu!

30. Apr 2020, 10:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saule, piesārņojums, smēķēšana un citi mūsu dzīvesveida aspekti var radīt brīvo radikāļu veidošanos. Brīvie radikāļi paātrina oksidēšanos, tādējādi arī paātrinot priekšlaicīgu ādas novecošanos un atstāj ādu neizteiksmīgu. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster ar 10% tīru un svaigi aktivizētu C vitamīnu ir speciāli izstrādāts, lai cīnītos pret brīvajiem radikāļiem un risinātu pirmās novecošanās pazīmes: tas palīdz nostiprināt ādu, izlīdzināt grumbiņas un dot ādai gludāku, svaigāku un starojošāku izskatu.

Piesakies izmēģināt Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster serumu!

Sastāvs: Aqua Ascorbic Acid Glycerin Squalane Isopropyl Palmitate Dibutyl Adipate Glyceryl Stearate Distarch Phosphate Methylpropanediol Sodium Hyaluronate Glycyrrhiza Inflata Root Extract PEG-40 Stearate Sorbitan Stearate Sodium Cetearyl Sulfate Dimethicone Acrylic Acid-VP Crosspolymer Xanthan Gum Trisodium EDTA 1,2-Hexanediol Piroctone Olamine Phenoxyethanol BHT Parfum

Līdzeklis, ātri uzsūcoties, palīdz nostiprināt, izlīdzināt ādu un grumbiņas. Āda izskatās svaigāka un starojošāka tikai septiņu dienu laikā.

Serums ādas jaunības saglabāšanai ar 10% tīra un tikai pirms pašas lietošanas aktivizēta C vitamīna visiem ādas tipiem.

Serums, kas ātri uzsūcas, stiprina un izlīdzina ādu, vienlaicīgi aizpildot grumbas. Āda izskatās svaigāka un starojošāka jau pēc 7 dienām.

Vairāk eucerin.lv

Piesakies produktu testiem, rakstot produktutesti@maminuklubs.lv, sūtot kontaktinformāciju, vēstulīti, kāpēc vēlies izmēģināt šos produktus!

*Piesakoties testiem un saņemot apstiprinājumu, Tev būs jāierodas pēc testējamā produkta no 8.maija līdz 13.maijam, atsauksme jāiesūta maminuklubs.lv līdz 22.maijam.