Abrakadabra

Abrakadabra

19. Aug 2016, 16:37 laurlapa laurlapa

Portālā pērkamkopa.lv biju iegādājusies kuponu bērnu izklaidei bērnu spēļu laukumā Abrakadabra t/c Riga Plaza Mūkusalas ielā 71, Rīgā blakus Fantasy Park 2.stāvā (1h brīvdienās par Eur 3,50, parasti Eur 5).

ABRAKADABRA bērnu rotaļu laukumā vecākiem ir iespēja atstāt savus bērnus gādīgu darbinieku uzraudzībā. Kamēr vecāki iepērkas, bērni var šļūkt pa slīdkalniņiem, pasēdēt atpūtas telpā, zīmēt un krāsot. Iespējams arī noorganizēt bērnu ballīti. 

Bērnu rotaļu laukums Abrakadabra ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma. Pavisam mazus bērnus (piem.2 gadi vecākiem jāpieskata pašiem).

Abrakadabra ir Latvijā lielākais bērnu spēļu laukums, kura tematika ir džungļi. Kopējā spēļu laukuma platība ir 250 m2. Tas ir aprīkots ar modernām atrakcijām un izvietots vairākos līmeņos.

Spēļu laukuma darba laiki – darba dienās no plkst.12:00 līdz 21:00, brīvdienās no plkst.10:00 līdz 21:00.

Laukuma apmeklējuma cena: darba dienās 1 h – 3,50 EUR, pilnas dienas apmeklējums – 5,00 EUR, brīvdienās 1 h – 5,00 EUR, pilnas dienas apmeklējums – 7,00 EUR.

Mēs vecāki turp devāmies kopā ar savu divgadīgo meitu. Pieskatījām paši, jo Abrakadabra darbinieki tik mazus bērnus neuzņemas pieskatīt. 

Meita bija sajūsmā par atrakcijām, visvairāk viņai patika lielais slidkalniņš un bumbu baseins. Te ir ko noskrieties arī vecākiem, jo rotaļu laukums ir šaurs, maz vietas, kad ir daudz bērnu, līdz ar to skolas vecuma bērni steidzoties uz savu kāroto atrakciju, mazo bērnu pagrūž, apgāž. Vecākiem visu laiku jābūt modriem par savu mazo bērnu.

Bija arī bērnu izklaidētāji (Peppa pig un Vinnija Pūka draugs sivēns).

Kopumā bērnam izklaide ļoti patika, grib vēl, vecāki - noskrējās, līdzidarbojās un jutām, ka bija lieliski pavadīts laiks kopā ar bērnu.

Un, ejot prom (atnākot un aizejot darbinieks atzīmē sarakstā) Abrakadabra darbinieks mums vēl pateica, ka bērnam ar čeku jāiet pēc saldās cukurvates, kas ir turpat netālu, bez maksas. Lieli prieki! 

  

 

lauvinja lauvinja 20. Aug 2016, 20:01

Paldies par ieskatu!