Ķermeņa masāža
09.09 10:00-16:00
Brīvo vietu skaits: 3
Sastāvs:
5 āboli (skābi)
3 olas
2 glāzes miltu
1,5 glāzes cukura
200 g sviesta
pustējkarote sodas
Pagatavošana:
Sakuļam 3 olas dzeltenumus, pusglāzi cukura un mīkstu sviestu. Tad pievienojam 2 glāzes miltu un pustējkaroti sodas. Visu samaisām.
Izveidojas mīkla kura nelīp pie rokām.
Mīklu izklājam ietaukotā veidnē. Izveidojot maliņas nedaudz uz augšu. Sagriežam pa virsu ābolus sīkas daiviņās.
Saputojam olu baltumus ar vienu glāzi cukura. Saputoto masu liekam virsū āboliem.
Liekam cepties uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 30 minūtes.
Gatavību pārbaudām ar koka irbulīti.
Lai labi garšo!