8.marta TV raidījuma lielajā intervijā - FKTK vadītāja Santa Purgaile

06. Mar 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šajā svētdienā runāsim par mums, sievietēm, būtiskām tēmām, jo ikdienā esam ne tikai mammas, kolēģes, sievas un draudzenes, bet pirmām kārtām jau sievietes, kurām ir būtiski neaizmirst arī par savu veselību un labsajūtu.

Santa Purgaile daudzus gadus saistīta ar banku sektoru, savukārt kopš pagājušā gada viņa kļuvusi par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas vadītāju. Amats ļoti atbildīgs un nopietns, taču intervijas laikā runāsim ne tik daudz par darbu, kā par sievišķību, bērniem un ģimenes dzīvi.

Svētdienas raidījums būs Sieviešu dienas zīmē, tāpēc kopā ar Superbēbītes tēti Ediju un brālīti Gustavu gatavosim pārsteigumu ģimenes dāmām.

Tikai pirms nedēļas Jūrmalā pulcējās tūkstošiem sieviešu, lai veltītu vienu dienu sev un apmeklētu Sieviešu festivālu, kas dāvāja iespēju dzirdēt vērtīgas lekcijas, saņemt speciālistu konsultācijas, piedalīties meistarklasēs. Raidījumā atskatīsimies, kā mums veicās pasākumā.

8.martam par godu pagatavosim debešķīgu gardu desertu kopā ar Rimi Bērniem.

Bieži saņemam jautājumus par atopisko dermatītu bērniem. Tāpēc šajā raidījumā dosimies pie speciālista noskaidrot, kas ir atopiskais dermatīts, kāpēc tas rodas un kā tā gadījumā rīkoties.

Tiekamies šo svētdien, 8.martā, plkst. 9.20 kanālā STV Pirmā!