7.-8. martā Rīgā notiks skaistumkopšanas izstāde  EXPO BEAUTY MEETUP 2020

7.-8. martā Rīgā notiks skaistumkopšanas izstāde EXPO BEAUTY MEETUP 2020

03. Mar 2020, 10:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

7. un 8. martā iepirkšanās un izklaides centrā AKROPOLE norisināsies viens no nozīmīgākajiem skaistuma industrijas pasākumiem – profesionālo zīmolu, kosmētikas preču un pakalpojumu izstāde EXPO BEAUTY MEETUP 2020. Jau trešo gadu tā notiks funkcionālā meetup formātā, kas ļauj viesiem maksimāli patīkamā gaisotnē iepazīties ar lielu skaistumkopšanas nozares piedāvājumu skaitu.

“Pavasaris sievietēm ir īpašs laiks. Tāpēc katru gadu mēs rīkojam izstādi tieši šajā laikā. Šogad mēs gribējām visām meitenēm un sievietēm sarīkot īstus skaistuma svētkus. Ēsmu pārliecināta, EXPO BEAUTY MEETUP – tā nav tikai atpūta no ikdienas steigas, bet arī lieliska iespēja veltīt laiku sev, savām vēlmēm un nodoties skaistumam un atjaunošanai,” stāsta projekta EXPO BEAUTY MEETUP vadītāja Alīna Beļenkina.

Katru gadu EXPO BEAUTY MEETUP izvēlas dalībniekiem un apmeklētājiem piemērotāko, ērtāko un rosīgāko tikšanās vietu. Šoreiz EXPO BEAUTY MEETUP notiks modernākajā iepirkšanās un izklaides centrā AKROPOLE, kas apmeklētājiem piedāvā ne tikai plašu preču klāstu pirkumiem, bet arī aizraujošas atpūtas un izklaides iespējas visai ģimenei.

“Esam patiesi priecīgi, ka AKROPOLES apmeklētājiem būs iespēja divu dienu garumā ļauties skaistuma valdzinājumam un uzzināt vairāk par kosmētiku, ādas kopšanu, pasaules klases zīmoliem, aktuālajām norisēm un industrijas tendencēm. EXPO BEAUTY MEETUP ir lielisks veids, kā palutināt sevi un kopīgi sagaidīt Starptautisko sieviešu solidaritātes dienu. Tieši tādēļ aicinām ikvienu pirmajā marta nedēļas nogalē apmeklēt AKROPOLI, kur plašo izklaides un iepirkšanās piedāvājumu papildinās skaistuma pasaules jaunumi,” stāsta Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra AKROPOLE vadītāja.

Trīs gadu laikā EXPO BEAUTY MEETUP ir  attīstījies un nepārtraukti mainījies, sekojot pasaules tendencēm. Izstādes formāts ļaus nepiespiestā gaisotnē iepazīties ar dažādām skaistumkopšanas preču kategorijām un pakalpojumiem: plaša patēriņa, profesionālo un nišas kosmētiku, dabīgiem un holistiskiem produktiem ar bio un eko sertifikātiem, unikāliem tehnoloģiskiem risinājumiem un procedūrām. Tikai divu dienu garumā pasākuma apmeklētājus gaida dāvanas, atlaides, bezmaksas konsultācijas un aizraujoša programma.

Šogad izstādē EXPO BEAUTY MEETUP piedalās daudzi zināmi skaistuma industrijas pārstāvji: Era Esthetic, Lisap Milano, Revlon, Helen Seward, Four Reasons, Mimiko, Beautyfor, Mii Cosmetics, Tricollagen, Coldumarine, Baltic Beach Hotel&SPA, SPA Tervis, Biofarmacija, Pharmastore, Smilebar, POSH – make-up, СANNI nails, Beauty Jar, Fake Bake, Dalina Piece of Israel, Nanoasia un citi.

EXPO BEAUTY MEETUP 2020 ir vislabākā vieta dāvanu izvēlei un svētku noskaņojumam. Uzticiet rūpes par skaistumu un veselību profesionāļiem!

Izstādes darba laiks: 2020. gada 7.-8. marts no 10:00 līdz 22:00. Ieeja pasākumā bez maksas!

www.expobeauty.lv