5 gadi ideāla darba. Profesionālās Mikropigmentācijas centrs „PMC”

5 gadi ideāla darba. Profesionālās Mikropigmentācijas centrs „PMC”

24. Nov 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau piecus gadus Latvijas tirgū veiksmīgi darbojas un attīstās Profesionālās Mikropigmentācijas centrs „PMC”. Tas ir lielākais un arī vienīgais centrs ne tikai Latvijā, bet arī visās Baltijas valstīs. Centrā sniedz pakalpojumus augsti kvalificēti speciālisti mūsdienu mikropigmentācijas sfērā.

Mūsdienu mikropigmentācija. Pielietojuma īpatnības un unikālās iespējas.

Gandrīz katra sieviete zina, kas ir permanentais grims. Visiem ir zināms, ka ar speciālas aparatūras un krāsvielu palīdzību var uzzīmēt uzacis, acu un lūpu kontūras, turklāt šis zīmējums uz ādas saglabāsies pat vairākus gadus. Taču lieta tāda, ka permanentais grims ir tikai daļa no unikālas procedūras – mikropigmentācijas, kuras iespējas ir ievērojami plašākas un neaprobežojas tikai ar seju.

Profesionālās Mikropigmentācijas centra „PMC”, kas Latvijas tirgū darbojas jau 5 gadus, speciālisti iepazīstinās jūs ar mūsdienu tendencēm gan permanentā grima jomā, gan arī mikropigmentācijā kopumā.

20171123143338-60852.jpg

Dekoratīvā mikropigmentācija. Permanentais grims.

Ja runājam par permanento grimu, tad mēs propagandējam un arī paši specializējamies vieglās, caurspīdīgās izpildījuma tehnikās. Tā saucamais „grims bez grima” ir dabisko sejas vaibstu viegla uzsvēršana un harmonizēšana. Vairums mūsu klientu nevēlas, lai iejaukšanās būtu pamanāma, tādēļ izvēlas tādas izpildījuma tehnikas kā:

  • „Matiņu” tehnika uzacīm. No izpildījuma viedokļa tā ir sarežģītākā tehnika, tādēļ to piedāvā tikai daži meistari Latvijas tirgū. Tā nodrošina pareizas formas biezāku uzacu efektu, neizejot ārpus iespējamās matiņu dabiskās augšanas robežas. Tehnika piemērota pat vīriešiem un ir neaizvietojama klientiem ar alopēciju (pilnīgu vai daļēju apmatojuma trūkumu uz galvas un sejas).
  • Ēnu kontūras acīm. Tās padara acis izteiksmīgākas, imitē biezas skropstas un ēnu, kas krīt no tā uz augšējo plakstiņu. Iespējams arī krāsu izpildījums.
  • Viegla lūpu aizpildīšana dabiskā tonī, veidojot harmonisku formu, kas neiziet ārpus dabiskā apjoma robežām.

Jaunas iespējas.

  • Pie jaunām dekoratīvā permanentā grima iespējām var pieskaitīt tumšo loku zem acīm maskēšanas unikālo procedūru, kas tiek veikta vairākos posmos. Ļoti gaišs pigments, kas piemeklēts atbilstoši ādas dabiskai krāsai, tiek uzklāts uz tumšajām zonām vairākos vieglos slāņos. Pēc sadzīšanas gaišais pigments zem ādas atspoguļo gaismu, tādējādi tumšā pigmentācija kļūst mazāk redzama. Detalizētāk par procedūru lasiet šeit_>>

Šķietami vieglais efekts no tāda permanentā grima nebūt nav viegli izpildāms un prasa no speciālista pieredzi, kā arī kvalitatīvu aparatūru un krāsvielu esamību.

PADOMS! Izvēloties sev meistaru, aplūkojiet viņa darbus, iepazīstieties ar viņu konsultācijas laikā, vienlaikus paskatieties, kādos apstākļos tiek veikta šī nopietnā invazīvā procedūra. Aptuveni 30% darbu, kas tiek veikti mūsu centrā, ir nekvalitatīva permanentā grima labošana vai noņemšana. Neuzticiet savu seju pirmajam sastaptajam meistaram!

20171123143407-23634.jpg

20171123143413-76281.jpg

Paramedicīniskā mikropigmentācija.

Dotais procedūru spektrs var atrisināt estētiski medicīniska rakstura problēmas, kas saistītas ar ādas virsmas un krāsas problēmām. Ar mikropigmentācijas palīdzību var padarīt nepamanāmākus tādus defektus kā:

  • Rētas (pēc traumām, operācijām, tai skaitā plastiskajām. Piemēram, rētas ap oreolu pēc krūšu palielināšanas vai samazināšanas operācijām, vai arī rētas pie ausīm pēc sejas ādas nostiepšanas);
  • Vitiligo „baltie plankumi” (ādas virsmas depigemtnācijas zonas);
  • Tā saucamās ādas strijas (pēc grūtniecības, hormonālām izmaiņām vai pēc svara zaudēšanas). Procedūras laikā pigments, kas speciāli piemeklēts jūsu ādas krāsai, tiek ievadīts bojātajās vietās. Rezultātā strijas kļūst vizuāli mazāk izteiktas krāsas dēļ, kā arī gludākas, jo procedūra stimulē ādas reģenerācijas un asins apgādes procesu. Tādejādi tiek vienlaicīgi sasniegts dubults efekts! Tas ir vadošais paņēmiens cīņā ar strijām, turklāt tas ir arī ievērojami lētāks nekā, teiksim, lāzera slīpēšana.

Detalizētāk par procedūru lasiet šeit: http://www.pmc.lv/ru/blog/mikropigmentacija-kak-sposob-korrekcii-rastjazhek-kozhi

  • Īpašu vietu starp paramedicīniskajām procedūrām ieņem darbs delikātajā sieviešu krūšu zonā. Pēc mastektomijas operācijas, kad tiek izņemts piena dziedzeris ļaundabīga audzēja dēļ, tālāk tiek implantēta krūšu protēze. Šajā gadījumā krūšu oreola nav, taču to ir iespējams radīt ar trīsdimensiju zīmējuma palīdzību, ko lieliski dara mūsu centra speciālisti – mākslinieki. Šobrīd šādas procedūras mēs veicam bezmaksas! Bieži vēža ārstēšanas kompleksā ietilpst staru terapija, kā rezultātā novērojama blakne ir alopēcija (matu, uzacu un skropstu izkrišana). Šajā gadījumā mikropigmentācija ir lielisks dotās problēmas risinājums kompleksā, turklāt ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem mēs piedāvājam šīs procedūras ar 50% atlaidi.
  • Pēc analoģijas ar krūšu oreola atjaunošanu, tāpat var „atjaunot” nabas zīmējumu, ja tā ir izņemta vēdera operāciju rezultātā. 

PADOMS! Obligāta ir padziļināta konsultācija pie speciālista pirms paramedicīniskas maskēšanas procedūras veikšanas. Ir jāsaprot, vai var strādāt ar šo defektu, vadoties pēc medicīniskām indikācijām. Tāpat ir jāveic krāsu tests, lai varētu piemeklēt pigmentu, kas maksimāli pietuvināts jūsu ādas krāsai.

20171123143434-53530.jpg

Absolūts jaunums!

Galvas ādas mikropigmentācija.

Matu izkrišanas problēmas vizuāls risinājums. Trihopigmentācija.

Galvas ādas pigmentācija ir jaunākā procedūra Latvijas tirgū un profesionālā līmenī tā tiek piedāvāta tikai mūsu centrā. Tas ir jebkuras etioloģijas matu izkrišanas problēmas optimāls, pieejams, neķirurģisks vizuāls risinājums.

Pigmentācijas procesā krāsviela ar speciāla aparāta palīdzību tiek ievadīta ādas virsējā slānī mikropunktiem. Katrs punkts atkārto individuālu noskūtu mata folikulu, kas kopumā rada vienmērīgi noskūtas galvas ilūziju. Dotā tehnoloģija tāpat palīdzēs radīt matu biezuma efektu to izkrišanas vietās (biezuma efekts). Dotajā izpildījumā tā ir piemērota pat sievietēm.

Galvas ādas pigmentācija vizuāli koriģē šādas problēmas:

  • Matu izkrišana (androģenētiskā alopēcija, difūzā alopēcija).
  • Pilnīgs vai daļējs matu zudums (Alopecia totalis, Alopecia areata).
    • Posttraumatiskas un postoperāciju rētas, kā arī rētas pēc matu pārstādīšanas. 

PADOMS! Ja esat saskāries ar matu izkrišanas problēmu, ir ļoti svarīgi savlaicīgi atklāt tās iemeslu. Nepieciešams skaidri saprast, kas notiek un kas kalpo par matu izkrišanu provocējošo faktoru, pēc tam jau meklēt problēmas risinājumu. Trihopigmentācijas procedūru var veikt praktiski jebkurā terapijas posmā pēc konsultācijas ar trihologu vai mūsu centra speciālistu. 

www.pmc.lv