333 trase arī ūdenspriekiem!

333 trase arī ūdenspriekiem!

17. Jul 2020, 11:38 lauvinja lauvinja

Lai arī 33 trase zināma kā superīga āra kartinga trase, tā ir kas vairāk.

Kad beidzot iestājas vasara ne tikai kalendārā, bet arī dzīvē un saulītes siltums mūs ir sasildījis, tad reizēm gribas atvēsināties kādā ūdens tilpnē. 333 trasē esošais dīķis ar ūdens pūšļa parku ir kā radīts šādai atpūtai.

Ūdens pūšļa parkā ir vairāk kā 200 metru gara trase, 68 šķēršļi, tarzāna tramplīns, bumbas un batuti. Katra sesija ir 50 minūtes gara, ieeja katras apaļas stundas sākumā. Bērni no 6-11 gadu vecumam parku var izmantot tikai vecāku vai aizbildņa pavadībā, bet no 12-18. gadu vecumam ar vecāku rakstisku atļauju.

Izmaksas: darba dienās – 10 EUR, Brīvdienās un svētku dienās – 12 EUR. Ir pieejamas ģērbtuves un parka apmeklētājiem mantu glabātuve bez maksas.

Dīķi peldēšanai un krastu atpūtai var izmantot bez maksas. Blakus ir Ūdens parka kafejnīca, kur ir iespēja nobaudīt svaigas un veselīgas uzkodas, krāsainus kokteiļus, lielisku kafiju un atspirdzinošus dzērienus.

Papildus par atsevišķu samaksu pieejami divi volejbola laukumi, SUP dēļu noma, piknika vietas, aktīvās atpūtas iespējas un bērnu spēļu laukums.

Bonuss – nav tālu no Rīgas un ir pieejama plaša auto stāvvieta.

Vairāk informācijas 333 trases mājas lapā.

PS Kaķis neizteica vēlmi peldēties un palika mājās sargāt puķu dobes.

mamma27 mamma27 17. Jul 2020, 21:06

Mēs bijām tur pagājušo vasar,feini,bērniem patika!