31. maija TV raidījuma lielajā intervijā - Rešetinu ģimene

29. May 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esat gatavi vasaras pirmajam mēnesim? Jūnijs jau tūlīt klāt! Neskatoties uz to, kāds aiz loga gadalaiks, mūsu tradīcija svētdienu rītos ir nemainīga - tiekamies, lai nesteidzīgi dienu iesāktu ar Māmiņu Kluba TV raidījumu.

Mēs apsolām, ka arī šī reize nebūs izņēmums, un būs gan tēmas, kas liek padomāt, gan arī sižeti, kas liks sarosīties un nekavējoties ķerties pie rīcības.

Ieskaties, par ko stāstīsim 31.maija raidījumā!

Lielajā intervijā tiksimies ar aktīvo Rešetinu ģimeni - ar Zandu un Intaru -, kuri ar smaidu atcerēsies mājmācības periodu.

Covid-19 pandēmija pasauli pārņēma negaidīti, ieviešot savu kārtību un noteikumus. Tagad mūsu jaunā ikdiena ir distancēšanās, cenšanās izvairīties no pulcēšanās, strādāšana no mājām, bet vai atceries, ka līdz ar ārkārtējās situācijas ieviešanu valstī, daudzās dzemdību iestādēs tika ieviests nosacījums, ka dzemdībās klāt nedrīkst būt atbalsta persona? Svētdienas raidījumā par to, kā šo negaidīto ziņu pārdzīvoja Simona un Andris, kuru meitiņa Beāte nāca pasaulē 28.aprīlī, laikā, kad tētis nedrīkstēja būt klāt dzemdībās.

Mazuļa masāža dzīves pirmajā gadā ir ļoti svarīga, tāpēc tās izbauda arī mazā Superbēbīte Odeta. Raidījuma laikā dosimies pie speciālista, lai noskaidrotu, kā notiek mazuļu masāža un kas tās laikā noteikti būtu jāņem vērā.

Laiks kārtīgi izkustēties! Tāpēc raidījumā izvingrosimies kopā ar Rimi Bērniem fiziskās sagatavotības treneri Kārli!

Dosimies pie speciālista, lai noskaidrotu, kā gaisa kvalitāte var ietekmēt mūsu ikdienas pašsajūtu - kam būtu jāpievērš uzmanība un kuri ir signāli, kas ziņo, ka kaut kas obligāti jādara lietas labā, lai gaisa kvalitāti telpās uzlabotu.

Mūsu TV raidījuma vadītāja Rūta turpina rosīties un šogad viņas ģimene varēs mieloties ar pašu siltumnīcā augušiem zaļumiem. Kā siltumnīcu izvēlēties, kādi ir to veidi, par to visu, protams, svētdien.

Tiekamies 31.maijā plkst. 9.20