27.09. STV: Pēcdzemdību veselības pārbaude, zupas bērnu uzturā, pareiza analīžu nodošana

27. Sep 2020, 10:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens septembra pēdējā svētdienā! Kā iesācies svētdienas rīts jūsu ģimenei? Vai kopā ar Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu?

Mēs piedāvājam atskatīties uz 27.septembra raidījuma sižetiem vai arī sev ērtākajā laikā noskatīties visu raidījumu atkārtoti!

Raidījuma lielajā intervijā tikāmies ar harizmātisko Sindiju Vildi, lai runātu par brīvības sajūtu un sajūtu, kuru cilvēks var noķert, esot šeit un tagad.

Raidījumā uzzinājām, kā rīkoties, ja bērns atsakās uzturā lietot zupas. Kā arī noskaidrojām, no kāda vecuma bērna uzturā var iekļaut zupas, un kuras no zupām piedāvāt pirmās.

Veselība vienmēr pirmajā vietā, tāpēc kopā ar Superbēbīša māmiņu Kristīni devāmies pie speciālista, kurš pārbaudīja māmiņas veselību. 

Vērsāmies pie speciālista, lai noskaidrotu, kā pareizi nodot analīzes un kuros gadījumos pirms to nodošanas bērniņam jāietur diēta, lai analīžu rezultāti būtu objektīvi.

Raidījumā noskaidrojām atbildi uz jautājumu, kas, visticamāk, aktuāls daudziem vecākiem - kā palīdzēt bērniņam adaptēties bērnudārzā.

Kopā ar Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāju Rūtu un viņas meitiņām testēstējām bērnu ķermeņa kopšanas kosmētiku.

 

TV